RIB Software er en global IT-virksomhed med mere end 1.000 ansatte. RIB A/S udvikler og drifter markedets bredeste pallette af IKT-værktøjer fra projektweb, udbudsplatform og procesoptimeringsværktøjer under navnet Byggeweb med over 140.000 brugere fra 7.000 virksomheder. Vi er en dynamisk virksomhed i vækst og leverer målbare resultater og forbedret kommunikation til gavn for alle i det professionelle byggeri.

Om dig
Er du interesseret i at opbygge erfaring- og relationer i byggebranchen, og du har en naturlig forståelse for IT og teknisk flair så, kan du blive vores nye studentermedhjælper. Du er i gang med en Bygningskonstruktøruddannelse på år 1 eller 2. Du arbejder selvstændig, er pligtopfyldende og effektiv, har lyst til at gøre en forskel på din arbejdsplads og det team du bliver en del af.

Om dit nye job
Du bliver en del af vores Back Office, som hjælper og servicerer vores kunder og kolleger i anvendelsen af vores IKT-værktøjer. Vi arbejder i selvstyrende teams med mulighed for at tage selvstændige initiativer men med fokus på helheder og sammenhold. Dit daglige arbejde vil være på hovedkontoret i vores gode lokaler i hjertet af Nørrebro og vil udgøre ca. 30 timer månedligt.

Løn og ansættelse 
Aflønning sker efter nærmere aftale. 

Kontakt og ansøgning 
Send din ansøgning her. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Head of Back Office, Stefan Lorenzen på 31 76 15 17; slo@rib-software.dk., eller Nina Wahl Asmussen på 23 64 53 83; nwa@wapa.dk, der deltager i rekrutteringsprocessen.

Ansøgningsfrist: 15.11.2016. Vi indkalder løbende til samtaler. Tiltrædelse snarest muligt.