Byggeweb Projekt - professionel projektweb til alle behov

Ønsker du en enkel, effektiv og sikker måde at indsamle og formidle byggesagens dokumenter? Har du brug for frigive og fordele tegninger og dokumenter? Eller er der behov for den fulde IKT-løsning, der dækker processen hele vejen fra idéfasen gennem projektering til udførsel og frem til aflevering? 

RIB’s projektweb-løsning kan tilpasses dine behov, og egner sig derfor til både mindre projekter, hvor du blot har brug for basale projektweb-funktioner, og de større byggeprojekter med behov for flere avancerede funktioner, som sikrer en god struktur i dit projekt. Derfor tilbyder vi markedets bedste IKT værktøj, Byggeweb Projekt, i tre versioner: 

 

Har I behov at indsamle og dele tegningsmateriale og andre dokumenter?

Med Projekt Basic kan du håndtere, gemme og dele byggesagens projektfiler i en enkel og fuldt fleksibel struktur, så byggesagens parter altid arbejder efter samme version, og byggeriets fremdrift og kvalitet sikres. Projekt Basic er for dig, der har brug for en projektweb-løsning til bestemte kernefunktioner. 

Søger I den optimale måde at frigive og fordele godkendt materiale til parterne?

Med Projekt Plus kan du nemt styre fordelingen af gældende tegningsmateriale og andre dokumenter til de relevante parter.  Vi har opsat brugerrettigheder for dig, så administrationen minimeres. Projekt Plus er for dig, der har behov for funktioner til frigivelse af dokumenter, godkendelses-procedurer og fordelingslister. 

Er der behov for den komplette løsning?


Projekt Professional er RIB’s fulde projektwebløsning og indeholder alle de områder og funktioner et byggeprojekt har brug for idé til aflevering. Dokumenter og tegninger gemmes, deles og formidles effektivt og sikkert. Projekt Professional er for dig, der ønsker hele pakken. Du får også tilknyttet en personlig rådgiver. 

 
 


Uanset hvilken version af RIB's projektweb-løsning du vælger, betaler du en fast ydelse pr. måned - uanset antallet af brugere.
Nemt at budgettere, nemt at administrere.

 
 

 

Vidste du, at du kan prøve Byggeweb Projekt helt gratis?

Her er en kort instruktionsvideo til hvordan du kommer hurtigt og nemt i gang med dit demoprojekt!

 


Brug for hjælp til Byggeweb Projekt?

 

RIB’s tutorials og RIB SupportCenter hjælper dig godt på vej. Og som altid sidder vores dygtige supportere klar ved telefonen.

Vi tilbyder også en driftspakke, så du helt slipper for at gøre systemet klar til netop jeres projekt og jeres brugere.


RIB 263.000 brugere i Byggeweb
RIB 13.000 projekter i Byggeweb
RIB 100.000 kunder verden over
 

Sammenlign de tre versioner af Byggeweb Projekt


Ring +45 35 245 250

Hør hvordan Byggeweb Projekt kan skabe værdi for dit byggeprojekt

Har du brug for hjælp til Byggeweb Projekt?
Besøg RIB SupportCenter eller kontakt
os via chatten i bunden af siden