Kom med på holdet i en
succesfuld IT-virksomhed i vækst!

Vi er en virksomhed i konstant udvikling og vi er derfor altid på udkig efter kompetente og kvalificerede ildsjæle, som kan bidrage til vores fortsatte udvikling og styrke vores forretning fremover.


Stabil økonomimedarbejder med humor

Som økonomimedarbejder får du ansvar for at sikre en velfungerende bogholderifunktion. Din dagligdag består derfor af bogføring i Navision samt kreditor- og debitoropgaver, bankafstemninger og moms. Derudover står du for andre forefaldende økonomi- og bogholderiopgaver i samarbejde med dine kollegaer. Vores sælgere og konsulenter anvender Dynamics CRM, og derfor vil du også være en vigtig del af vores order-to-cash-proces.

Se stillingsbeskrivelsen og søg stillingen her

 

Senior Business Consultant

Vi søger en dygtig Senior Business Consultant til at udvikle vores forretning overfor det professionelle byggeri i Storkøbenhavn og Sjælland. Du har erfaring med B2B-salg og har den salgsmæssige værktøjskasse i orden. Din indgangsvinkel til jobbet kan også være en baggrund fra byggeriet, hvor du har haft en kommerciel position. Du har forståelse for, at et godt salg kræver udbytte for såvel sælger som køber. Du trives i et performanceorienteret miljø, hvor du gør en forskel hver dag og skaber resultater gennem flid, positiv energi samt målrettede og velstrukturerede indsatser.

Se stillingsbeskrivelsen og søg stillingen her

 

Salgskonsulenter

Kan du lide at tale med mennesker? Motiveres du af at skabe resultater? Så er du måske en af vores nye Salgskonsulenter.

Vi søger to friske og engagerede Salgskonsulenter til at drive mødebookning og salg gennem telefonen.

Den ene Salgskonsulents ansvarsområde bliver at booke møder til dine kolleger, der sælger byggebranchens bedste software-produkter.
Den anden Salgskonsulent skal stå for salget af vores populære kurser og uddannelser.
For begge profiler gælder det, at du formår at lytte, stille åbne spørgsmål og skabe den rette dialog. Vores kunder arbejder alle i byggebranchen, hvorfor det vil være en fordel, hvis du har snuset til denne branche. Men det er intet krav, for det vigtigste for os er din evne til at skabe salg gennem en positiv dialog med dine kunder.

Se stillingsbeskrivelsen og søg stillingen her

 

iTWO konsulent

Brænder du for ny teknologi, og vil du være med til at revolutionere byggebranchen i Norden og UK? Du bliver del af vores iTWO 5D team, der ændrer byggebranchen gennem nye metoder og softwareløsninger. Teamet består af en salgsenhed, et konsulentteam og din nye supportfunktion, der understøtter de øvrige i alle kunderelaterede opgaver. Du bliver bindeleddet mellem vores kunder og iTWO eksperter, og skal sikre at vores globale samarbejde højnes.

Se stillingsbeskrivelsen og søg stillingen her

 

 

Business Development Manager iTWO - Entreprisesalg

iTWO og 5D er ny teknologi, der skal introduceres på nye markeder. Det er derfor vigtigt, at vores nye Business Development Manager er visionær, selvstændig og handlekraftig samt brænder for at bygge en forretning op fra den spæde start. Du bliver en del af et internationalt kerneteam med muligheder for international karriere og ledelsesopgaver i takt med, at resultater leveres. Som Business Development Manager får du ansvaret for nysalg. Du får eget budget og egne KPI’er, men indgår i et solidt team. Teamet refererer til virksomhedens CEO.

Se stillingsbeskrivelse og søg stillingen her


Global karriere i RIB

Som markedsleder indenfor 5D-software til byggebranchen opererer RIB globalt. Du kan blive en del af RIB på et af vores 30+ kontorer i Europa, Asien, USA og Australien. 

Se alle ledige stillinger i RIB-koncernen her
 

 

Uopfordrede ansøgninger

Hvis der ikke er nogen ledige stillinger, der er relevante for dig, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og CV. Så kan vi kontakte dig, hvis en stilling, der passer til netop din profil, bliver ledig. Send venligst en kort motivation samt CV til info@rib-software.dk

 

Vores værdier

Vi er professionelle

Vores fokus er, at være en neutral og uvildig part i byggeriet uden andre interesser end hvordan vores værktøjer skaber værdi for byggeriets samarbejdsparter. Vi arbejder professionelt med vores kunder, og udfordrer os selv til hele tiden at yde vores bedste. 
 

Vi er ambitiøse

Vindermentalitet ligger naturligt til os. En dag uden udfordringer er en dag uden muligheden for at løbe af med sejren. At sejre er at skabe værdi for vores kunder, og viljen til at sejre, driver os fremad. På vejen mod målet har vi altid vores kunder i centrum. 

Vi er passionerede

Passion betyder, at vi brænder for det, vi laver. Vi komplimenterer hinanden og tror på det samme i forhold til den værdi, vi skaber. At arbejde som et team betyder, at vi løfter i flok og hjælper hinanden med at opnå vores fælles og individuelle mål.

Vi er rummelige

Vores mangfoldighed skaber en virksomhed, som styrker kreativitet og grundlaget for at udvikle nye idéer og produkter. Vores rummelighed sikrer, at vi er tætte på vores kunder og at vi til enhver tid søger at afspejle deres behov i vores løsninger.