Kom med på holdet i en
succesfuld IT-virksomhed i vækst!

Vi er en virksomhed i konstant udvikling og vi er derfor altid på udkig efter kompetente og kvalificerede ildsjæle, som kan bidrage til vores fortsatte udvikling og styrke vores forretning fremover.


Support Agent

Elsker du at hjælpe andre? Motiveres du af at løse udfordringer og er du god til at se muligheder? Så er du måske vores nye Support Agent.

Vi søger en energisk person, der sætter en ære i at hjælpe vores kunder via telefon, chat og email. Du vil indgå i vores support-team, som står for den daglige support af RIB Byggeweb’s kunder i Danmark.

Se stillingsbeskrivelsen og søg stillingen her

 

Customer Success Manager

Har du lyst til at bygge relationer til vores kunder og sikre at de oplever stor værditilførsel? Motiveres du af at løse udfordringer og er du god til at se muligheder? Så er du måske vores nye Customer Success Manager.

Vi søger en Customer Success Manager, der proaktivt kan opbygge relationer til eksisterende kunder og sikre at de får stor værdi ud af de produkter og services de køber hos os. Vi ved, at når vores kunder opnår høj værdi gennem vores produkter og services, så bliver de længere hos os, de vælger at udvide samarbejdet og de anbefaler os til andre. Vi skal derfor proaktivt hjælpe vores kunder med at opnå forretningsmæssig værdi.

Se stillingsbeskrivelsen og søg stillingen her

 

Studentermedhjælper - Content Marketing

Kunne du tænke dig at blive en del af en moderne IT-virksomhed, der har som målsætning at forandre det professionelle byggeri?
Jobbet giver mulighed for at få erfaringer med content marketing, digital marketing og salgs opgaver. 

Vi søger en studentermedhjælper, der brænder for kommunikation, har en skarp pen og som har lyst til at arbejde med Content Marketing. Du har lyst til at give dig i kast med content, optimering af indhold, kampagner, og du drives af at skabe målbare resultater.

Se stillingsbeskrivelsen og søg stillingen her

 

Senior Business Consultant

Vi søger en dygtig Senior Business Consultant til at udvikle vores forretning overfor det professionelle byggeri i Storkøbenhavn og Sjælland. Du har erfaring med B2B-salg og har den salgsmæssige værktøjskasse i orden. Din indgangsvinkel til jobbet kan også være en baggrund fra byggeriet, hvor du har haft en kommerciel position. Du har forståelse for, at et godt salg kræver udbytte for såvel sælger som køber. Du trives i et performanceorienteret miljø, hvor du gør en forskel hver dag og skaber resultater gennem flid, positiv energi samt målrettede og velstrukturerede indsatser.

Se stillingsbeskrivelsen og søg stillingen her

 

iTWO konsulent

Brænder du for ny teknologi, og vil du være med til at revolutionere byggebranchen i Norden og UK? Du bliver del af vores iTWO 5D team, der ændrer byggebranchen gennem nye metoder og softwareløsninger. Teamet består af en salgsenhed, et konsulentteam og din nye supportfunktion, der understøtter de øvrige i alle kunderelaterede opgaver. Du bliver bindeleddet mellem vores kunder og iTWO eksperter, og skal sikre at vores globale samarbejde højnes.

Se stillingsbeskrivelsen og søg stillingen her

 

 

Business Development Manager iTWO - Entreprisesalg

iTWO og 5D er ny teknologi, der skal introduceres på nye markeder. Det er derfor vigtigt, at vores nye Business Development Manager er visionær, selvstændig og handlekraftig samt brænder for at bygge en forretning op fra den spæde start. Du bliver en del af et internationalt kerneteam med muligheder for international karriere og ledelsesopgaver i takt med, at resultater leveres. Som Business Development Manager får du ansvaret for nysalg. Du får eget budget og egne KPI’er, men indgår i et solidt team. Teamet refererer til virksomhedens CEO.

Se stillingsbeskrivelse og søg stillingen her


Global karriere i RIB

Som markedsleder indenfor 5D-software til byggebranchen opererer RIB globalt. Du kan blive en del af RIB på et af vores 30+ kontorer i Europa, Asien, USA og Australien. 

Se alle ledige stillinger i RIB-koncernen her
 

 

Uopfordrede ansøgninger

Hvis der ikke er nogen ledige stillinger, der er relevante for dig, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og CV. Så kan vi kontakte dig, hvis en stilling, der passer til netop din profil, bliver ledig. Send venligst en kort motivation samt CV til info@rib-software.dk

 

Vores værdier

Vi er professionelle

Vores fokus er, at være en neutral og uvildig part i byggeriet uden andre interesser end hvordan vores værktøjer skaber værdi for byggeriets samarbejdsparter. Vi arbejder professionelt med vores kunder, og udfordrer os selv til hele tiden at yde vores bedste. 
 

Vi er ambitiøse

Vindermentalitet ligger naturligt til os. En dag uden udfordringer er en dag uden muligheden for at løbe af med sejren. At sejre er at skabe værdi for vores kunder, og viljen til at sejre, driver os fremad. På vejen mod målet har vi altid vores kunder i centrum. 

Vi er passionerede

Passion betyder, at vi brænder for det, vi laver. Vi komplimenterer hinanden og tror på det samme i forhold til den værdi, vi skaber. At arbejde som et team betyder, at vi løfter i flok og hjælper hinanden med at opnå vores fælles og individuelle mål.

Vi er rummelige

Vores mangfoldighed skaber en virksomhed, som styrker kreativitet og grundlaget for at udvikle nye idéer og produkter. Vores rummelighed sikrer, at vi er tætte på vores kunder og at vi til enhver tid søger at afspejle deres behov i vores løsninger.