Kom med på holdet i en
succesfuld IT-virksomhed i vækst!

Vi er en virksomhed i konstant udvikling og vi er derfor altid på udkig efter kompetente og kvalificerede ildsjæle, som kan bidrage til vores fortsatte udvikling og styrke vores forretning fremover.


Ledige stillinger

Strategisk Business Consultant - København

Vi søger 2 dygtige salgstalenter til at udvikle vores forretning overfor det professionelle byggeri. Du evner at skabe relationer og afdække behov. Du har en vis erfaring med salg og kender til den salgsmæssige værktøjskasse. Samtidig er du positiv for at lære nyt og ambitiøs. Du ser dette job som en vigtig del af din karriereplan og ser dette job som det næste skridt i din udvikling...
Se stillingsopslaget og søg stillingen her

 

VDC - Business Development Manager

Vil du være med til at revolutionere og digitalisere processerne i byggeriet? Som Business Development Manager er din vigtigste opgave at motivere nogle af byggeriets største organisationer til at optimere deres forretning. Du bliver en del af et dynamisk salgs- og konsulentteam omkring RIB’s VDC-løsning iTWO 5D.
Se stillingsbeskrivelse og søg stillingen her
 

Global karriere i RIB

Som markedsleder indenfor 5D-software til byggebranchen opererer RIB globalt. Du kan blive en del af RIB på et af vores 30+ kontorer i Europa, Asien, USA og Australien. 

Se alle ledige stillinger i RIB-koncernen her
 

 

Uopfordrede ansøgninger

Hvis der ikke er nogen ledige stillinger, der er relevante for dig, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og CV. Så kan vi kontakte dig, hvis en stilling, der passer til netop din profil, bliver ledig. Send venligst en kort motivation samt CV til info@rib-software.dk

 

Vores værdier

Vi er professionelle

Vores fokus er, at være en neutral og uvildig part i byggeriet uden andre interesser end hvordan vores værktøjer skaber værdi for byggeriets samarbejdsparter. Vi arbejder professionelt med vores kunder, og udfordrer os selv til hele tiden at yde vores bedste. 
 

Vi er ambitiøse

Vindermentalitet ligger naturligt til os. En dag uden udfordringer er en dag uden muligheden for at løbe af med sejren. At sejre er at skabe værdi for vores kunder, og viljen til at sejre, driver os fremad. På vejen mod målet har vi altid vores kunder i centrum. 

Vi er passionerede

Passion betyder, at vi brænder for det, vi laver. Vi komplimenterer hinanden og tror på det samme i forhold til den værdi, vi skaber. At arbejde som et team betyder, at vi løfter i flok og hjælper hinanden med at opnå vores fælles og individuelle mål.

Vi er rummelige

Vores mangfoldighed skaber en virksomhed, som styrker kreativitet og grundlaget for at udvikle nye idéer og produkter. Vores rummelighed sikrer, at vi er tætte på vores kunder og at vi til enhver tid søger at afspejle deres behov i vores løsninger.