Kom med på holdet i en
succesfuld IT-virksomhed i vækst!

Vi er en virksomhed i konstant udvikling og vi er derfor altid på udkig efter kompetente og kvalificerede ildsjæle, som kan bidrage til vores fortsatte udvikling og styrke vores forretning fremover.


Senior Business Consultant

Vi søger en dygtig Senior Business Consultant til at udvikle vores forretning overfor det professionelle byggeri i Storkøbenhavn og Sjælland. Du har erfaring med B2B-salg og har den salgsmæssige værktøjskasse i orden. Din indgangsvinkel til jobbet kan også være en baggrund fra byggeriet, hvor du har haft en kommerciel position. Du har forståelse for, at et godt salg kræver udbytte for såvel sælger som køber. Du trives i et performanceorienteret miljø, hvor du gør en forskel hver dag og skaber resultater gennem flid, positiv energi samt målrettede og velstrukturerede indsatser.

Se stillingsbeskrivelsen og søg stillingen her

 

Inside Sales Konsulent

Motiveres du af at skabe resultater via telefonen, og drives du samtidig af at indgå i samarbejde på tværs af organisationen? Så er du måske en af vores nye kolleger i Inside Sales.

Vi søger to friske og engagerede Inside sales konsulenter til, i tæt samarbejde med marketing og salg, at drive lead-bearbejdning, mødebookning og salg gennem telefonen.

Inside sales konsulentens primære opgaver område bliver at afdække kundens behov og hvordan vi kan indgå i et win/win samarbejde. Via konstruktiv dialog skal du skabe fundamentet for at finde frem til de rette løsninger for kunden. Du vil få en vigtig rolle i den samlede salgsprocess – og der vil være fokus på at du og dine kolleger – både i Inside sales men også sammen med marketing og salg – får skabt en stærk tværorganisatorisk rolle, der i fællesskab arbejder for samme mål.

Se stillingsbeskrivelsen og søg stillingen her

 

iTWO konsulent

Brænder du for ny teknologi, og vil du være med til at revolutionere byggebranchen i Norden og UK? Du bliver del af vores iTWO 5D team, der ændrer byggebranchen gennem nye metoder og softwareløsninger. Teamet består af en salgsenhed, et konsulentteam og din nye supportfunktion, der understøtter de øvrige i alle kunderelaterede opgaver. Du bliver bindeleddet mellem vores kunder og iTWO eksperter, og skal sikre at vores globale samarbejde højnes.

Se stillingsbeskrivelsen og søg stillingen her

 

 

Business Development Manager iTWO - Entreprisesalg

iTWO og 5D er ny teknologi, der skal introduceres på nye markeder. Det er derfor vigtigt, at vores nye Business Development Manager er visionær, selvstændig og handlekraftig samt brænder for at bygge en forretning op fra den spæde start. Du bliver en del af et internationalt kerneteam med muligheder for international karriere og ledelsesopgaver i takt med, at resultater leveres. Som Business Development Manager får du ansvaret for nysalg. Du får eget budget og egne KPI’er, men indgår i et solidt team. Teamet refererer til virksomhedens CEO.

Se stillingsbeskrivelse og søg stillingen her


Global karriere i RIB

Som markedsleder indenfor 5D-software til byggebranchen opererer RIB globalt. Du kan blive en del af RIB på et af vores 30+ kontorer i Europa, Asien, USA og Australien. 

Se alle ledige stillinger i RIB-koncernen her
 

 

Uopfordrede ansøgninger

Hvis der ikke er nogen ledige stillinger, der er relevante for dig, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og CV. Så kan vi kontakte dig, hvis en stilling, der passer til netop din profil, bliver ledig. Send venligst en kort motivation samt CV til info@rib-software.dk

 

Vores værdier

Vi er professionelle

Vores fokus er, at være en neutral og uvildig part i byggeriet uden andre interesser end hvordan vores værktøjer skaber værdi for byggeriets samarbejdsparter. Vi arbejder professionelt med vores kunder, og udfordrer os selv til hele tiden at yde vores bedste. 
 

Vi er ambitiøse

Vindermentalitet ligger naturligt til os. En dag uden udfordringer er en dag uden muligheden for at løbe af med sejren. At sejre er at skabe værdi for vores kunder, og viljen til at sejre, driver os fremad. På vejen mod målet har vi altid vores kunder i centrum. 

Vi er passionerede

Passion betyder, at vi brænder for det, vi laver. Vi komplimenterer hinanden og tror på det samme i forhold til den værdi, vi skaber. At arbejde som et team betyder, at vi løfter i flok og hjælper hinanden med at opnå vores fælles og individuelle mål.

Vi er rummelige

Vores mangfoldighed skaber en virksomhed, som styrker kreativitet og grundlaget for at udvikle nye idéer og produkter. Vores rummelighed sikrer, at vi er tætte på vores kunder og at vi til enhver tid søger at afspejle deres behov i vores løsninger.