Bliv IKT-leder

Byggeriets Ledelsescenter tilbyder Danmarks førende IKT-leder uddannelse til det professionelle byggeri!

Med IKT-bekendtgørelserne 118 & 119 introduceres en ny rolle i dansk byggeri – IKT-lederen. Denne rolle påvirker byggeriets bundlinje, hvorfor der stilles store krav til de kompetencer, en IKT-leder skal bestride. Det er hvad end rollen er placeret hos bygherre, rådgiver eller andre.

IKT-leder uddannelsen vil klæde dig på til at styre dine projekter i mål med minimeret risiko, bedre bundlinje og under opfyldelse af de til enhver tid gældende krav. Uddannelsen lærer dig at træffe kvalificerede IKT-beslutninger og at arbejde målrettet mod de bedste resultater som IKT-leder. 

Byggeriets Ledelsescenter har diplomuddannet over 400 IKT-ledere. Uddannelsesforløbet er bredt anerkendt i branchen og klæder dig på til at kunne manøvrere og agere professionelt i forbindelse med IKT-byggesager.

C.F. Møller har et stort fokus på at levere god, kvalificeret og effektiv IKT-koordinering på alle byggeprojekter. Derfor har vi uddannet 20 af vores absolut bedste folk på IKT-lederuddannelsen. C.F. Møller skal levere IKT-koordinering på højeste niveau – kvalificeret og effektiv IKT-koordinering er god forretning for alle projektets parter.
— Jan Bundgaard, C.F. Møller
Uddannelsesforløbet er medvirkende til at fastholde fingeren på pulsen, at være opdateret, networke og være klar til udfordringerne i det digitale byggeri.
— Peter Sommerfeld, Fredensborg Kommune

Hvornår

11. september 2017
18. september 2017
25. september 2017

08.00-16.30 alle dage

Hvor

København

Omfang

3 fulde kursusdage samt 1/2 dags forberedelse pr. undervisningsdag.

Eksamen

Skriftlig multiple-choice prøve efter hver undervisningsdag.

Certifikat

Ved beståede prøver uddeles eksamensdiplom.

Forplejning

Morgenmad, frokostbuffet, kaffe, the og vand.

Pris

19.995,– ekskl. moms.
Prisen indeholder en iPad Mini, digitalt uddannelsesmateriale samt forplejning. 

Ring 35 245 255

– hvis du vil vide mere om IKT-lederuddannelsen.