Bliv diplomuddannet i Lederskab og digitalisering

Lederskab og digitalisering. Begge dele er af afgørende betydning for, om byggevirksomheder blomstrer eller falder til jorden. Denne uddannelse handler om dit lederskab i en tid, hvor digitalisering i byggeriet er i fokus og har stor betydning for dine og virksomhedens daglige resultater.

Byggevirksomheder og bygherrer står over for store udfordringer og muligheder, når det gælder digital transformation af byggeprojekter og organisation. Mange virksomheder har svært ved at få IT-anvendelse i projekter til at hænge sammen med forretningsledelse. Derfor er der stort behov for lederskab i digitaliseringen.

Udfordringerne er især forhold, der kan opfattes som "alt andet end IT", herunder organisation, teamwork, politik, kultur og læring. Det betyder både behov for lederskab som hold og individuelt lederskab.

Uddannelsen Lederskab & digitalisering™ henvender sig til ledere og medarbejdere i byggebranchen. Det kan være IKT-ledere, BIM koordinatorer, IT-projektledere, IT-chefer, forretningschefer og medarbejdere med ambitioner om fremtidige lederopgaver.

Kurset forudsætter grundlæggende viden om IT-anvendelse i byggebranchen, og det vil være en fordel - men ikke et krav - hvis du har gennemført BLC's IKT-leder uddannelse™.

Hvornår

25. oktober 2017
26. oktober 2017
27. oktober 2017

Hvor

København

Omfang

3 fulde kursusdage samt 1/2 dags forberedelse pr. undervisningsdag.

Eksamen

Skriftlig multiple-choice prøve

Certifikat

Ved bestået eksamen uddeles diplom.

Forplejning

Morgenmad, frokostbuffet, kaffe, the og vand.

Pris

19.995 ,- ekskl. moms