Bliv IPP-leder

Hvordan får du værdi ud af BIM og IKT på dit byggeprojekt?

Hvilke krav skaber værdi?
Hvordan får vi alle aktører til at arbejde i samme retning?
Hvordan får vi færre fejl og ekstra omkostninger i projektet?
Hvordan får entreprenørerne indsigt i og værdi ud af 3D modellerne?

Alle disse spørgsmål og mange flere får du svar på i denne nye uddannelse, hvor Byggeriets Ledelsescenter har inviteret konsulentvirksomheden Optimise til at undervise i deres unikke IPP processer, baseret på den internationale IPD (Integrated Project Delivery) standard.

IPP processen er udviklet gennem flere års hardcore arbejde med IKT og BIM. Processen tager afsæt i den mest effektive vej til målet og med inddragelse af alle projektets parter. Alle aktører er blevet hørt og inddraget. Det er netop derfor, at IPP erfaringsmæssigt skaber en besparelse på op til 15% af byggesummen.

Fokus på uddannelsen er at gøre dig i stand til selv at køre et projekt iht. til IPP konceptet. Du får alle processer og templates med hjem, og du bliver derved klædt på til at igangsætte den næste sag efter et klart defineret roadmap.

IKT er en gevinst på ethvert byggeprojekt, men det skal implementeres på den helt rigtige måde, og forløbet skal køres stramt og uden slinger i valsen. Det er netop denne indsigt du opnår på denne uddannelse. Uddannelsen er derfor både egnet som et praktisk BIM management supplement til IKT-leder uddannelsen og som en selvstændig uddannelse i digital projekteksekvering.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et paradigmeskifte i byggebranchen, og vores undervisere vil gøre deres yderste for, at du kan høste de samme resultater, som Optimise oplever på deres projekter.

Hvornår

19., 20., 21. juni 2017

08.00-16.30 alle dage

Omfang

3 fulde dage. Du skal regne med et par timers forberedelse.

Prøve

Multiple choice test samt en skriftlig opgave.

Certifikat

Deltagerne modtager diplom.

Forplejning

Morgenmad, frokost, kage, kaffe, te og vand.

Pris

19.995,– ekskl. moms.
Prisen indeholder undervisning, digitalt uddannelsesmateriale samt forplejning. 

Kontakt

Kontakt uddannelseskoordinator Anne Simone på telefon 5372 9287 eller pr mail, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.