• Grill Academy (map)
  • 10 Dampfærgevej
  • København, 2100
  • Denmark

Byggeriet gennemgår i disse år en skelsættende udvikling over hele verden. Større og mere komplekse projekter, højere risiko og pres på lønsomheden betyder, at der er behov for at sætte en helt ny dagsorden for samarbejdet og metoderne i byggeriet

Derfor er der fokus på at udforske nye samarbejdsmodeller og værktøjer, der kan skabe bedre byggeri, øge branchens produktivitet og resultater og reducere projektrisikoen

RIB koncernen er med til at præge den nye dagsorden, med både proces- og produktrelaterede BuildTech initiativer på globalt plan.

  • Vi har netop annonceret et partnerskab med Autodesk, der udstyrer vores VDC enterprise løsning iTWO med en ypperlig 3D BIM motor.
  • Vi er med i et europæisk 5D initiativ, der tilsigter at udvikle processer og IT-værktøjer, der vil revolutionere branchen for fremtiden.
  • Vi har for nylig dannet et joint venture med den avancerede produktionsvirksomhed Flex (tidligere Flextronics).
  • Vi samarbejder med en række af verdens ypperste tekniske universiteter om uddannelse af fremtidens byggebranche inden for VDC

Derfor er vi naturligvis med, når der afholdes konference om byggeriets nye dagsorden med spændende talere fra alle hjørner af byggebranchen.

Den 22.-23. november afholder Relevent i samarbejde med advokatfirmaet Molt Wengel, Dansk Byggeri, Bygherreforeningen og Dansk Facilities Management Netværk konferencen ”Vejen til det bygbare projekt”

Blandt indlæggene finder vi bl.a. forsikringsselskabet Munich Re, der præsenterer en af de store fordele, der følger med anvendelsen af effektive og integrerede processer og avanceret VDC teknologi, nemlig muligheden for at forsikre sig ud af projektrisikoen ”iTWO PCI” (Project Cost Insurance). 

Vores egen CEO Europe International, Mads Bording, bidrager med en introduktion til VDC, BIM og IKT.

Derudover byder konferencen på indlæg fra bl.a. Novo Nordisk, MT Højgaard, Bygningsstyrelsen, DTU og Nyt Aalborg Universitets Hospital. Og hovedtaleren er fra Stanford University.

Læs hele konferenceprogrammet her.

Få mere information og tilmeld dig her.