Webinar: IKT-Leder - Lederuddannelse til det professionelle byggeri

Denne professionelle uddannelse har til målsætning, at uddanne byggeriets bedste til at blive endnu bedre, for at kunne opfylde alle de krav og mål, der ligger i ansvaret som IKT-leder og tage ansvar for projekter med bedre lønsomhed for alle involverede. 

Webinaret er for byggeriets ledere eller kommende ledere hos en bygherre, rådgiver, ingeniør, arkitekt eller entreprenør. 

For at sikre, at dit projekt og din virksomhed får det fulde potentiale ud af bekendtgørelsen og IKT-kravene, tilbydes en professionel lederuddannelse, hvor du efter uddannelsesforløb bliver eksamineret og får diplom som IKT-Leder. Med bekendtgørelse 118 og 119 kommer der nye regler til, og reglerne kommer til at gælde for flere partere i dansk byggeri. 

Formålet med reglerne er at hjælpe til besparelse og produktivitetsforøgelser, der kan påvirke byggeriets bundlinje og branchens konkurrenceevne. IKT-Lederen er formelt ansvarlig for overholdelse af reglerne og vil derfor have en afgørende betydning for, om kravene indfrier potentialet for produktivitetsforøgelse, besparelser og forbedrede resultater hod bygherren og øvrige parter. Der er altså direkte sammenhæng mellem byggeriets bundlinje og IKT-Lederens evner. 

Med denne professionelle uddannelse skabes et Centre of Excellence, hvor byggeriets fremtidige ledere skabes. På dette webinar vil du få en synopsis af uddannelsens indhold og et indblik i IKT-Lederens hverdag og byggeriets fremtid.IKT-leder - Bedre bundlinje skabes gennem IKT-koordinering

Denne professionelle videreuddannelse har til formål at uddanne byggeriets bedste til at blive endnu bedre! Du vil efter uddannelsesforløbet kunne opfylde alle de krav og mål, der ligger i ansvaret som IKT-leder og tage et ansvar for projekter med bedre lønsomhed for alle involverede.

 

Varighed

Webinaret varer 30 min.

Gratis 

Du og dine kolleger kan gratis deltage på alle vores webinarer.

Sådan foregår det

Det eneste du har brug for er en computer med lyd koblet til internettet. 

Uddannelsen giver et nøgternt billede af omfanget og muligheder i forhold til bekendtgørelserne. Indholdet bliver serveret på en professionel og inspirerende måde.
— Thomas Andersson, Arkitektfirmaet Ole Dreyer A/S