Webinar: Introduktion til Capture

Spar tid, skab overblik og få fuld dokumentation med byggeriets stærkeste registreringsværktøj!

Webinaret er for dig, der gerne vil vide mere om, hvordan vores digitale registreringsværktøj gør arbejdet med mangelgennemgange, tilsyn, KS, kontroller og registreringer mere enkelt, effektivt og struktureret.

Vi gennemgår værktøjet og ser på nogle konkrete situationer, hvor Capture har sparet over halvdelen af de ressourcer, der typisk bruges på registreringer samt hvordan misforståelser og dobbeltarbejde undgås.


Varighed

Webinaret varer 45 min.

Gratis 

Du og dine kolleger kan gratis deltage på alle vores webinarer.

Sådan foregår det

Det eneste du har brug for er en computer med lyd koblet til internettet. 

Dagen inden undervisningen modtager du en e-mail med information samt et link, der gør det muligt at se underviserens skærm. 

Spørgsmål

Det vil være muligt at stille spørgsmål undervejs. Alle spørgsmål besvares enten under sessionen, eller efterfølgende via telefon eller e-mail.

Byggeledelsen sparede meget tid, fordi registrering med tekst og billeder kunne foregå i én arbejdsgang. Brugen af billeder er rigtig godt, idet et billede beskriver mere end mange ord.
— Jens Buhl-Madsen, DEAS

Capture - Det mest effektive registreringsværktøj

Capture sikrer hurtig og effektiv registrering til KS, tilsyn og mangelgennemgange. Du har altid mobiltelefonen lige ved hånden og det er derfor let at tage fotos undervejs og løbende indsamle dokumentation. Capture er et værdifuldt værktøj for alle udførende parter, som skal udføre kontroller og dokumentere kvaliteten og omfanget af det udførte arbejde.