Webinar: Introduktion til D&V - iTWOfm

Optimér Facility Management med en skalérbar løsning.

Webinaret er for dig, der gerne vil vide mere om, vores Drift & Vedligeholdelses værktøj, iTWOfm. 

Webinaret indenholder en kort præsentation af værktøjet samt dagens tema. Dagens tema omhandler en af de mange funktioner som værktøjet indeholder, denne gang er det BIM som er dagens tema. Dagens tema indeholder en mere dybdegående gennemgang af mulighederne og udbyttet i den del af værktøjet.  iTWOfm - Værdi i hele ejendomsporteføljen

iTWOfm sikrer et veldokumenteret og sikkert datagrundlag til brug for den efterfølgende drift. En ensartet struktur i data gør det muligt at træffe større beslutninger på tværs af ejendomsporteføljen og identificere hvor der kan optimeres og effektiviseres. 
iTWOfm samler alle oplysninger vedrørende ejendomsporteføljen ét sted på en fælles platform med standardiserede og strukturerede data. 

Varighed

Webinaret varer 1 time.

Gratis 

Du og dine kolleger kan gratis deltage på alle vores webinarer.

Sådan foregår det

Det eneste du har brug for er en computer med lyd koblet til internettet. 

Dagen inden undervisningen modtager du en e-mail med information samt et link, der gør det muligt at se underviserens skærm. 

Spørgsmål

Det vil være muligt at stille spørgsmål undervejs. Alle spørgsmål besvares enten under sessionen, eller efterfølgende via telefon eller e-mail.

Der er et reduktionspotentiale på ca. 10 til 12 % af det samlede areal – på enkelte områder helt op til 25 %. Det vil medføre et besparelsespotentiale på et tocifret millionbeløb over en 5-årig periode. Vi forventer derfor store resultater på baggrund af en forholdsvis lille investering.
— Lars Birch, Post Nord