Webinar: Introduktion til Udbud

Spar tid, ressourcer og print med digitale udbud. Afhold alle typer af udbud 100 % digitalt 

Webinaret er for dig, der benytter dig af Udbud, det henvender sig både til administratorer og tilbudsgivere.

Der vil være gode tips & tricks at hente for både nye og mere erfarne brugere af Udbud, da vi hele tiden udvikler vores software løsninger og gør det nemmere og smartere at håndtere hele processen fra udbudsbeskrivelsen til licitation digitalt i alle typer af udbud. Vi kommer bl.a. rundt om "udbud med anonymitet" som er vores nyeste form for udbud.Udbud - Digital håndtering af alle typer udbud

Udbud sikrer enkel, sikker og effektiv afholdelse af udbud og licitation 100 % digitalt. Når udbudsmaterialet målrettet distribueres direkte til tilbudsgiverne og tilbud afgives digitalt spares der tid, ressourcer samt print- og distributionsomkostninger. Vores erfaring viser, at der kan spares op til 90 % af udbudsomkostninger ved at give de bydende online adgang til udbud via RIB.

Varighed

Webinaret varer 45 min.

Gratis 

Du og dine kolleger kan gratis deltage på alle vores webinarer.

Sådan foregår det

Det eneste du har brug for er en computer med lyd koblet til internettet. 

Dagen inden undervisningen modtager du en e-mail med information samt et link, der gør det muligt at se underviserens skærm. 

Spørgsmål

Det vil være muligt at stille spørgsmål undervejs. Alle spørgsmål besvares enten under sessionen, eller efterfølgende via telefon eller e-mail.

Uden RIB kan en tegning være lige så dyr at distribuere som at fremstille. Og nogle gange skal den jo distribueres flere gange, samtidig med at der også er risikoen for at sende tegningen til de forkerte.
— Poul Neumann, DSB/Banedanmark