Head of Back Office, der kan skabe resultater gennem tilfredse kunder

RIB søger leder til Back Office, der har erfaring med Customer Experience Management … i praksis.

97% af vores kunder anbefaler vores løsninger. Kunne du tænke dig at være frontfigur når vores kunder kontakter vores virksomhed og rollemodel for vores Back Office? Vi ønsker at blive endnu dygtigere til at hjælpe vores kunder til succes i deres professionelle byggeprojekter. Er du den leder, der med hjælp fra CEM kan udbygge vores support univers, så det kan nå uanede højder?

RIB A/S udvikler, drifter og sælger Danmarks største og mest omfattende palette af intelligente IKT-redskaber. Vi leverer IT-løsninger til hele byggebranchen. Vi har allerede et velfungerende online Help Center med manualer, RIB-TV samt online undervisning. Desuden har vi store ambitioner og en klart formuleret strategi, men vi mangler dig, der kan eksekvere vores vision og bygge verdens bedste support.
 

Som Teamleder i vores Back Office vil dine primære arbejdsopgaver være:

·       Teamlederansvarlig i supportteam på 6 medarbejdere

·       Udvikling af CEM med nye funktioner og roller i vores markedsstrategi

·       Planlægning af ressourcer i forhold til medarbejdere, opgaver og kunder

·       Medvirke til at udvikle og fastholde RIB som kundernes foretrukne samarbejdspartner

·       Medlem af Kundecentrets ledergruppe

·       Du vil også være ansvarlig for undervisning og facilitator af visse KAM-kunder 

 

RIB A/S er organiseret omkring Danmarks største kundecenter for IKT-værktøjer til det professionelle byggeri. Vores kundecenter er igen opdelt i selvstændige forretningsenheder og Back Office supporterer ligeledes alle vores forretningsenheder.

Vi forventer, at du nyder opgaven som rollemodel, er selvkørende og evner at bevare overblik og effektivitet, selv i pressede situationer. For os er leder ikke en tekst på et visitkort, men et indbygget DNA, der eksekverer efter klare handleplaner og aftalte processer.

 

RIB Software er en global IT virksomhed med mere end 1.000 ansatte

RIB A/S står bag markedets bredeste palette af IKT-værktøjer fra projektweb, udbudsplatform og proces-optimeringsværktøjer under navnet Byggeweb med over 260.000 brugere fordelt over 7.000 virksomheder. Vi er en dynamisk virksomhed i vækst, der har kunden i centrum og leverer målbare resultater og forbedret kommunikation til gavn for alle i det professionelle byggeri.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer baseret på basisløn, provision, bonus og pensionsordning. Dit daglige arbejde vil primært foregå fra vores kontor i København, men du vil også besøge vores kunder, hvor de bor eller bygger.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Country Manager Jens Sjöström på 20 71 99 00 eller Nina Wahl Asmussen på
23 64 53 83; nwa@wapa.dk, der forestår rekrutteringen.

 

Ansøgningsfrist
01.08.2017, men vi indkalder løbende.


Søg stillingen her

 

Vi glæder os til at hilse på dig