IKT-værktøjer til byggebranchen

Alle RIB's IKT-værktøjer understøtter processer i byggeriet, der traditionelt er forbundet med høje omkostninger, manuelle arbejdsgange, stort ressourcetræk og risiko for fejl. Vores IKT-løsning kan tilpasses både små og store projekters specifikke behov - fra byggeprogram til aflevering. 
Med en IKT-løsning fra RIB er du sikker på, at få en løsning, der altid lever op til alle gældende IKT-krav.


IKT projektweb

Skræddersy din IKT projektweb, så den passer til dine behov. Der findes en løsning til dig, hvad enten du har brug for at frigive og fordele tegninger og dokumenter, eller du har brug for den fulde IKT-løsning, der dækker processen hele vejen fra idéfasen frem til aflevering.

Byggeweb Projekt findes i tre versioner;
Projekt Basic, Projekt Plus og Projekt Professional.

Vil du vide mere om, hvordan du med en IKT projektweb kan optimere dit byggeri, så læs mere her. 

IKT digitalt udbud

Med IKT digitalt udbud effektivises hele forløbet fra udbudsbeskrivelsen til licitationen af de indkomne tilbud - undgå miskommunikation og tidsspilde. Byggeweb Udbud sikrer dig en enkel og sikker metode.

Med digitalt udbud kan udbudsgiver specificere de afleveringskrav, som tilbuddene skal opfylde, før de afleveres. Der sikres fuld sporbarhed og dokumentation af alle handlinger igennem hele udbudsprocessen - og når udbuddet er afsluttet, arkiverer vi det for jer i seks år - kvit og frit!
Læs mere om hvorfor du skal bruge RIB's digitale udbudsplatform på dit næste byggeprojekt. 


IKT mangelgennemgang

Gennemførelsen af registreringer og fotodokumentation til brug for mangelgennemgang, KS og tilsyn bliver nem og effektiv med Byggeweb Capture. Ikke flere løse notater, ikke mere dobbeltarbejde, takket være vores mobile Byggeweb app. Byggeweb Capture er et værdifuldt IKT-værktøj til kvalitetssikring for alle, der skal udføre kontroller, dokumentere kvaliteten og omfanget af det udførte arbejde på pladsen. 

Byggeweb Capture giver fuldt overblik over kvalitetsprocesserne. Vil du vide mere om hvordan registrering, fotodokumentation og digital mangelliste kan bruges konstruktivt undervejs og indgå i det samlede dokumentationsmateriale, så læs mere her. 

 

IKT digital aflevering

Byggeweb Digital Aflevering sikrer en effektiv og systematiseret indsamling af driftsoplysninger. Som byg- og driftsherre er det essentielt at stille de rigtige krav og derved sikre en høj kvalitet i det afleverede materiale.

Med digital aflevering undgås forsinkelser i afleverings-processen, og alt driftsmateriale ligger klart ved afleveringsfristen. Byg- eller driftsherre bliver således klar til at anvende og drifte bygningen med det samme. Vil du vide mere om, hvordan I kan optimere driftsfasen ved brug af IKT digital aflevering, så læs mere her. 


Gør dit projekt parat til IKT i RIB's IKT ProcesLAB! 

 
 

Bliv uddannet IKT-leder™

IKT-leder uddannelsen™ klæder dig på til at drive dine projekter i mål med minimeret risiko og bedre bundlinje. Uddannelsen lærer dig, at træffe kvalificerede IKT-beslutninger og at arbejde målrettet mod de bedste resultater som IKT-leder™. 

Byggeriets Ledelsescenter har diplomuddannet over 600 IKT-ledere™. Uddannelsesforløbet er bredt anerkendt i branchen og du vil efter endt uddannelse kunne manøvrere og agere professionelt i forbindelse med IKT-byggesager. Læs mere på www.byggerietsledelsescenter.dk.


Ring +45 35 245 250

Hør hvordan Byggeweb kan skabe værdi i dit byggeprojekt med IKT-værktøjer

Har du brug for hjælp til vores Byggeweb produkter?
Besøg RIB SupportCenter eller kontakt
os via chatten i bunden af siden