Har I behov at indsamle og formidle tegningsmateriale og andre dokumenter?

Med Projekt Basic får du alle de centrale projektweb-funktioner i en helt enkel og økonomisk yderst favorabel pakke. Vi tilbyder også en driftspakke, så du helt slipper for at gøre systemet klar til netop jeres projekt og jeres brugere. 

For enkelhedens skyld har vi opsat mapperne, således at det er nemt og hurtigt at opsætte rettigheder til de forskellige aktører. Administrationen af denne enkle projektwebløsning er både nem og overskuelig, både når du opretter nye brugere og i det løbende vedligehold.

Projekt Basic er særligt velegnet til mindre projekter, hvor indsamling og formidling af tegningsmateriale er det centrale, eller til byggeprojektets tidlige faser. Og selv om Projekt Basic er RIB’s enkleste løsning, får du stadig fordelen af de centrale funktioner, du måske kender fra vores større projektwebløsninger, f.eks. indbygget 3D-viewer, Compare funktion, log, versionssæt og versionsstyring.

 
DK_RIB Brochure_Byggeweb Projekt_FULD inkl BPP_A4.jpg

 

Med Projekt Basic får du:

  • Lagring, håndtering og deling af byggesagens projektfiler i et arbejdsområde

  • Fleksibel mappestruktur - du bestemmer om den skal være helt simpel eller helt i henhold til bips

  • Versionssæt og versionsstyring giver fleksibilitet og kontrol

  • Compare-funktion gør det muligt at sammenligne filversioner

  • Integreret 3D og BIM viewer, så du slipper for at downloade filer

  • Mobilapp, så du også har adgang til dit projekt, når du er på farten

  • Video tutorials, online undervisning og fri telefonsupport

  • Mulighed for tilkøb af driftspakke


RIB supporter

Online hjælp til Byggeweb Projekt

Når vores dygtige rådgivere har oprettet dit projekt, er det klar til brug. Vi har lavet en række tutorials, der hjælper dig godt på vej, og du kan finde svar på dine spørgsmål i RIB SupportCenter.

Hvis du stadig har spørgsmål, sidder vores dygtige supportere klar ved telefon og mail. Vi tilbyder også en driftspakke, så du helt slipper for at sætte projekt og brugere op. Ring på 35 245 250 eller send en e-mail for flere detaljer.
 


 

Sikkerhed

Uanset hvilken løsning, du vælger, følger alle fordelene ved Byggeweb med. For eksempel ved du, at dine data lagres trygt og sikkert på vores servere, der kører med 99,9% oppetid, og fordi Byggeweb er en Software-as-a-Service løsning, behøver jeres brugere ikke at installere software på deres individuelle PC’er eller tablets. I arbejder altid på sidste nye version af vores software, og vi klarer alt det praktiske.

 

Relaterede produkter


Ring +45 35 245 250

Hør hvordan Byggeweb Projekt kan skabe værdi for dit byggeprojekt