Søger I den optimale måde at frigive og fordele godkendt materiale til parterne?

Projekt Plus indeholder en gældende dokumentliste samt en fordelingsliste, så I nemt kan tilgå og fordele de gældende versioner af byggesagens tegningsmateriale, referater, økonomi og kontrakter. Fordelingslisten giver mulighed for bedre styring af brugernes adgang til materialet, så alle får adgang til netop det materiale, der er relevant for dem.

 

For at gøre brugen af løsningen så nem og enkel som muligt har vi udviklet en mappestruktur, der baserer sig på bips A104, men som er stærkt forenklet og mere overskuelig.

I Projekt Plus er alt materiale gældende ved upload, hvilket forenkler brugernes arbejde, og samtidig har vi opsat rettighederne, således at administrationen af systemet ligger på et minimum.

 
 

 

Med Projekt Plus får du:

  • Gældende filversioner uploades og frigives til produktion i udgivelsesområdet

  • Tegnings- og fordelingslisten gør det nemt at fordele byggesagens dokumenter

  • Fleksibel mappestruktur og foruddefinerede brugerrettigheder

  • Compare-funktion, versionssæt og versionsstyring

  • Integreret 3D og BIM viewer

  • Mobilapp giver dig adgang til projektet, der hvor du er

  • Video tutorials, online undervisning og telefonsupport til fri rådighed

  • Mulighed for tilkøb af driftspakke


Hjælp til arbejdet i Byggeweb Projekt

Når du vælger en Projekt Plus løsning, får du en introduktion i opsætning og anvendelse af systemet fra én af RIB’s professionelle rådgivere.

Til yderligere hjælp finder du tutorials samt svar på dine spørgsmål i RIB SupportCenter. Hvis du stadig har brug for hjælp, sidder vores supportere klar.

Vi tilbyder også en driftspakke, så du helt slipper for opsætning af projektfiler og brugere. Ring på 35 245 250 eller e-mail os for detaljer.


 

Sikkerhed

Uanset hvilken løsning, du vælger, følger alle fordelene ved Byggeweb med. For eksempel ved du, at dine data lagres trygt og sikkert på vores servere, der kører med 99,9% oppetid, og fordi Byggeweb er en Software-as-a-Service løsning, behøver jeres brugere ikke at installere software på deres individuelle PC’er eller tablets. I arbejder altid på sidste nye version af vores software, og vi klarer alt det praktiske.

 

Relaterede produkter


Ring +45 35 245 250

Hør hvordan Byggeweb Projekt kan skabe værdi for dit byggeprojekt