RIB er stolte af at kunne offentliggøre, at vi har vundet én af de vigtigste og mest prestigefyldte 5D BIM-software licenskontrakter i den globale bygge- og infrastruktursektor, som samtidig er den største fase III-aftale i vores historie.

Deutsche Bahn – de tyske statsbaner – er én af verdens førende leverandører af infrastruktur og har bruttoinvesteringer for mere end 59 mia. DKK fordelt på mere end 10.000 små, mellemstore og store investeringer i infrastruktur og byggeri.

”Vi er stolte over at levere til den førende europæiske investor i infrastruktur og understøtte Deutsche Bahn i at blive verdens mest avancerede og teknologidrevne leverandør af infrastruktur”, fortæller Thomas Wolf, CEO for RIB Software. 

”Vi ser frem til et af vores vigtigste teknologipartnerskaber i verden. Med integrationen af det virtuelle element i den fysiske byggeproces – iTWO 5D-teknologi – kan Deutsche Bahn blive én af de mest moderne virksomheder i det 21. århundrede”, udtaler Dr. Hans-Peter Sanio, CTO for RIB Software. 

”Vi har bekræftet vores kapacitet inden for en virksomhedsbred implementering af iTWO 5D-teknologi inden for Deutsche Bahns byggerelaterede koncernenheder, og vi er meget tilfredse med og stolte over, at vi kan levere denne rekordaftale inden for den planlagte tidsramme. Vores mål er at give Deutsche Bahn hurtige gevinster inden for tid og omkostninger allerede i de første iTWO 5D-end-to-end-projekter”, udtaler Michael Sauer, CFO for RIB Software. 

Deutsche Bahn er anerkendt som én af de bedste arbejdspladser i Europa, og med sine ca. 300.000 ansatte og mere end 1.000 tilknyttede underleverandører og konsulenter er Deutsche Bahn én af de største virksomheder og investorer i EU.