RIB/Byggeweb skal sikre succesfuld aflevering af Bella Sky Comwell

Bella Center har opført Nordens største hotelbyggeri, som er udgjort af to imponerende tårne på hver 76,5 meter, der rejser sig mod himlen. Med sine 814 designer værelser, 30 møde- og konferencelokaler, spa- & fitnesscenter, 3 restauranter og en Sky Bar på 23. etage er Bella Sky Comwell blevet et markant vartegn i Københavns nye bydel Ørestaden. Bella Sky Comwell er tegnet af det anerkendte arkitektfirma 3XN og opført i samarbejde med Rambøll A/S og EKJ Rådgivende Ingeniører A/S.


Bella Center har valgt at anvende Digital Aflevering til at sikre effektiv og systematiseret indsamling af driftsoplysninger. Når driftsoplysningerne indsamles og lagres digitalt får bygherre et overskueligt, struktureret og veldokumenteret driftsmateriale og er dermed klar til at anvende og drifte Bella Sky Comwell med det samme.

Bella Sky Comwell og Bella Center vælger CoreFM til Drift & Vedligehold

Til at løfte drift- og vedligeholdelsesopgaverne har bygherre valgt at implementere D&V-løsningen CoreFM. CoreFM giver bygherre et samlet overblik og fuld kontrol over alle D&V-opgaver gennem veltilrettelagte driftsplaner. Dertil har bygherre valgt at anvende den nye CoreFM App til Smartphones og dermed få opgaver og indmeldinger sendt direkte til de driftsfolk, som udfører opgaverne. Denne nye funktionalitet sparer både tid og reducerer driftsomkostningerne. 

Når alle driftsoplysninger vedrørende Bella Sky Comwell er afleveret vil hotellets 44.173 m2 blive driftet via CoreFM, mens Bella Centers 122.000 m2 tilknyttes i januar 2012.