Bravida Danmark har en vision om at være Nordens førende forretningspartner for effektive tekniske løsninger inden for installation og service.

Nu investerer Bravida Danmark i Tilst i Byggeweb Capture – et stærkt værktøj til registrering og dokumentation ved mangelgennemgange, egenkontrol samt 1 og 5 års eftersyn.

 

Få mere tid, overblik og fuld dokumentation

Med Byggeweb Capture bliver gennemførelsen af registrering og fotodokumentation til brug for mangelgennemgang, KS og tilsyn nem og effektiv. Ikke flere løse notater, ikke mere dobbeltarbejde, takket være den mobile app. Byggeweb Capture er et værdifuldt værktøj til alle, der skal udføre kontroller og dokumentere kvaliteten og omfanget af det udførte arbejde. Med Byggeweb Capture kan registrering af fejl og mangler og digital mangelliste bruges konstruktivt undervejs og til sidst indgå i det samlede dokumentationsmateriale som supplement til kontrolskemaer.

 

Bravida arbejder med de funktioner, som giver bygninger og anlæg liv. Bravida er en landsdækkende teknikpartner med virksomhed inden for flere tekniske områder. Læs mere om Bravida