I løbet af de næste otte til ti år bliver Carlsbergs historiske grund – centralt placeret mellem Vesterbro, Valby og Frederiksberg – forvandlet til et nyt bykvarter, hvor moderne arkitektur spiller sammen med kvarterets mange smukke, bevaringsværdige og fredede bygninger.

 

Carlsberg Byen Scherfig Hus

I går holdte Carlsberg Byen rejsegilde på Scherfig Hus, der opføres af Arpe & Kjeldsholm. Projektets parter samarbejder via Byggeweb Projekt, hvor dokumenter og tegninger deles og formidles sikkert og effektivt.

Carlsberg Byen Scherfig Hus

”RIB ønsker stort tillykke med rejsegildet på Scherfig Hus. Vi værdsætter vores samarbejde og glæder os til at bidrage med øget effektivisering og bedre kommunikation”, udtaler Daniel Martinez Jacobsen, District Manager hos RIB, som deltog i begivenheden, da kransen med flag blev hejst ned på byggeriet.  

 

Om Scherfig Hus

Scherfig hus indeholder både gårdhavehuse og små og store lejligheder, hvilket er med til at sikre et mangfoldigt bykvarter med boliger i mange størrelser og prisklas­ser. Scherfig hus er opkaldt efter den danske billedkunstner Hans Scherfig, der i 1949 malede en række oliemalerier i Børnedaghjemmet Carlsberg, heriblandt det junglemotiv, han sidenhen blev så kendt for. Borlund Architects er arkitekt, Alectia ingeniører og Schønherr landsskabsarki­tekt på projektet, som kommer til at indeholde 104 forskellige lejligheder. Herunder 18 to-væ­relses lejligheder. Scherfig Hus er indflytningsklart sidst i 2017.