Kræftens Bekæmpelse og Realdania bygger nu den syvende og sidste kræftrådgivning i projekt Livsrum, der lige som de seks øvrige Livsrum også opføres via Byggeweb Projekt. Kræftrådgivningen bliver opført af entreprenørfirmaet Svaneeng A/S i samarbejde med arkitektfirmaet Cornelius Vöge og ingeniørfirmaet Aksel V. Jensen.


”Denne sidste af de i alt syv nye kræftrådgivninger bliver endnu et fint eksempel på en kræftrådgivning, hvor man kan føle sig hjemme uden at være hjemme. Kræftpatienter og pårørende står midt i en krævende og svær periode i deres liv, hvor rådgivningens arkitektur og indretning vil være med til at give dem støtte og et frirum. Tak til Realdania for den store støtte til den nye kræftrådgivning”, udtaler afdelingschef for Patientstøtte og Lokal Indsats i Kræftens Bekæmpelse, Laila Walther i en pressemeddelelse. 

Kræftrådgivningen bygges efter principperne om helende arkitektur og vil invitere kræftpatienter og pårørende til ro og frirum ved Herlev Hospital. Projektet er det sidste ud af syv nye kræftrådgivninger som Kræftens Bekæmpelse, i samarbejde med Realdania, opfører i nærheden af de danske kræftsygehuse. De seks øvrige kræftrådgivninger ligger i henholdsvis RoskildeOdenseHerningNæstvedAalborg og Vejle.

Livsrum Herlev forventes færdigt og indflytningsklart ultimo 2018.