Det største projekt i Favrskov Kommunes historie bliver nu til virkelighed – et nyt plejecenter og bykvarter i Hammel er er på vej. Projektets parter kommer til at samarbejde i Byggeweb Projekt.

Det moderne plejecenter kommer til at danne grobund for et unikt bykvarter i Dommerparken i Hammel og afløser plejecentrene Elmehøj og Skaghøj. Poul Pedersen A/S har vundet i en såkaldt omvendt licitation og skal stå i spidsen for byggeriet af det nye plejecenter, mens opgaven med at indrette de omkringliggende arealer er vundet af ingeniørfirmaet Orbicon og arkitekterne C.F. Møller.

”Vi er glade for, at Favrskov Kommune har valgt RIB. Vi ser frem til samarbejdet og til at understøtte deres behov for digital kommunikation på projektet”, siger Claus Skøtt Lassen, Senior Business Consultant hos RIB.

Det storstilede bygge- og anlægsprojekt skal forvandle et nedslidt industrikvarter til et moderne byområde. Når nedrivningen af de tomme erhvervsbygninger er færdig, klargøres byggegrunden og byggeriet påbegyndes. Plejecentret kommer til at huse omkring 80 beboere, har en samlet udgift på 127 mio. kr. og forventes at stå færdigt i 2019.