RIB koncernen har indgået en aftale med Flex (tidligere kendt som Flextronics) om et joint venture, der skal tilvejebringe en international webbaseret platform for ledelse af byggeprojekter, hvorigennem design linkes til leverancer og udførelse.

Flex er en af verdens førende virksomheder inden for elektronikproduktion og supply chain løsninger med Fortune 500 klienter fra forbrugerelektronik-, sportsbeklædnings-, medicinal- og softwarebrancherne.

Flex’s uovertrufne globale fodaftryk spænder over 13 brancher, der hver bidrager til Flex’s omsætning på over 1 mia. USD, og 16.000 leverandører på over 100 beliggenheder i 30 lande verden over. Flex producerer 10.000 nye produkter årligt, og har mere end 8.000 supply chain management medarbejdere ansat til at styre materialer for 22 milliarder USD.

Flex har sikret sig en unik position i sin branche ved at tilbyde ”sketch-to-scale” (skitse til masseproduktion) løsninger. Aftalen med RIB gør det muligt for Flex at tilbyde sine design-, produktions- og logistiktjenester og –løsninger til virksomheder inden for byggeri og ejendom.

Begge virksomheder investerer 60 mio USD i det nye joint venture og får lige andele af det nystiftede selskab.

Se mere om Flex her:

https://www.youtube.com/watch?v=aU0EDFrS7P0