Computerworld placerer i år RIB/Byggeweb på en flot 8. blandt landets bedste IT-virksomhed. I kategorien Branchesoftware indtager RIB/Byggeweb en flot 3. plads. Branchesoftware-kategorien dækker over it-selskaber, som fremstiller software, der er skræddersyet til at håndtere en specifik arbejdsopgave i en given branche.


Hvert år kårer Computerworld Danmarks dygtigste it-virksomheder. Hele analysen tager sit udspring i Computerworld Brancheguiden, der indeholder langt over 1.000 it-virksomheder. 

"Hver dag arbejder vores team dedikeret med, at skabe direkte værdi og konkurrencefordele for vores kunder igennem de Software-as-a-Service applikationer vi udvikler og de løsninger vores konsulenter implementerer i byggebranchen. Ingen andre i vores branche har samme bredde af tilbudte applikationer og ingen kan dokumentere direkte værdi for sine kunder som os, hvorfor vi oplever stigende succes i både Norden og internationalt. Vi er meget stolte af vores placering som nr. 8 bland alle de dygtige IT virksomheder i Danmark", fortæller Mads Bording, CEO i RIB/Byggeweb. 

"Vi hjælper kunderne med konkret risikominimering, omkostningsreduktion, mindske forsinkelser m.v. gennem implementering af best-in-class løsninger. Alle vores applikationer understøtter processer i byggeriet, der traditionelt er forbundet med høj risiko, stort ressourcetræk eller høje omkostninger. Disse effektiviserer vi ved at gøre dem enkle, genkendelige og digitale, hvorved fejl og mangler minimeres og derved også følgeomkostninger. Vi arbejder dedikeret med at hjælpe vores kunder til at bygge med NUL FEJL og opnå direkte fordele på bundlinjen", slutter han. 

Det er 18. år i træk, at Computerworld kårer Danmarks dygtigste virksomheder og dermed giver et økonomisk snapshot af de danske it-virksomheder, som de så ud, da bøgerne blev lukket i regnskabsåret, der gik. 

Læs mere i denne måneds udgave af Magasinet Computerworld www.computerworld.dk/top100