Når det første spadestik sættes i projektet Fremtidens Sølund om et par år, bliver det startskuddet på den fysiske manifestation af et ambitiøst projekt. KAB’s byggedirektør Rolf Andersson kalder det ”noget af det mest visionære, der sker i København lige nu”.

Fremtidens Sølund skal indeholde både plejeboliger, ungdomsboliger, seniorboliger og en daginstitution og giver dermed et helt nyt bud på, hvordan generationer kan leve sammen i et fællesskab ved søerne centralt i København.

De knap 38.000 etagekvadratmeter byggeri til en samlet værdi af 1,1 mia. kr. udbydes i 2017, og selve opførelsen starter i 2018.

KAB, der er byggeforretningsfører på projektet, valgte RIB’s Byggeweb løsninger til at holde styr på projektprocesserne, herunder både kommunikation, udbud og kvalitetsstyring. De digitale løsninger sikrer, at projektets IKT-ledelse har fuldt overblik over byggesagens dokumenter og fremdrift lige fra starten.

”Vi er glade for, at Byggeweb Projekt, Udbud og Capture vil blive brugt på dette spændende projekt. Vi glæder os til at følge projektet på nært hold”, siger Jesper Frank, Senior Business Consultant i RIB.