RIB koncernen har netop indgået en omfattende iTWO aftale med Al Rostamani Pegel, en af UAE’s førende entreprenørvirksomheder. Under aftalen udvider Al Rostamani anvendelsen af RIB’s iTWO teknologi i deres byggedivision.

Al Rostamani vil gøre brug af iTWO 5D platformen i alle byggeriets faser, fra udbudsprocesser mm. inden kontraktindgåelse og til eksekvering på tværs af mange projekter, med ful integration til deres ERP system. Derved udnyttes iTWO’s avancerede cost controlling og rapporteringsfunktioner, der forbinder alle projektets data, analyserer dem og rapporterer i ”real time” ved brug af én samlet database.

Al Rostamani Pegel (ARP) er en af markedslederne i UAE’s byggebranche. Virksomhedens omfattende succeshistorie omfatter opførelse af enestående højhuse, hoteller, hospitaler, industrianlæg og andre vertikale konstruktioner. ARP’s højt kvalificerede og erfarne medarbejdere anvender moderne teknologi, fremragende styringssystemer og førende IT-løsninger til at forbedre deres forretningsprocesser.

Chris Williams, Managing Director for RIB i Mellemøsten, siger: ”Vi er glade for at have innovative kunder som Al Rostamani Pegel som teknologipartnere. De har visionen til at se, at anvendelsen af RIB’s iTWO 5D Big Data platform vil gøre det muligt for dem at forbedre deres produktivitet markant, reducere deres omkostninger, byggetid og risiko og også øge deres lønsomhed. Det er et stort skridt for os at hjælpe mellemøstlige entreprenører med at drive deresbyggevirksomhed på en integreret end-to-end platform, der yderligere integreres med deres ERP-systemer. Vi er overbevist om, at vi vil blive ved med at møde vores partneres forventninger og styrke vores markedslederrolle inden for integrerede 5D Big Data løsninger til byggebranchen.”

Hulusi Sogutlu, der er Vice President for RIB Software PAC & Middle East, tilføjede: ”Vi er stolte af at være tilknyttet en virksomhed, der forstår fordelene ved iTWO og dens 5D Big Data teknologi, og som ser perspektivet i at fortsætte fremad, som denne teknologi udvikler sig. Vi betragter Al Rostamani Pegel som en værdifuld strategisk partner på den rejse”.