18.–19. november – Four Seasons Hotel - Hong Kong

20. november – University of Hong Kong – iTWO 5D Lab (valgfrit)

iTWO World Conference er det største årlige arrangement for den globale byggebranche - her mødes iTWO top-brugere og partnere, entreprenører, udviklere, designinstitutioner, regeringsembedsmænd, akademikere og medier for at blive opdateret om iTWO case-studier fra den virkelige verden i det seneste år, for at udforske de nyeste teknologier for byggeri og ejendomsforretning. Konferencen repræsenterer det højeste niveau af innovation i branchen og sigter mod at opgradere byggeriet til næste niveau. 

iTWO World Conference 2015 bliver afholdt 18. – 19. november på Hong Kong Four Season Hotel, og 20. november på University of Hong Kong (iTWO 5D Lab i praksis, valgfrit). Fokus vil være på den nyeste udvikling af iTWO teknologi med tilpasning til årets frontteknologier på verdensplan, herunder cloud, Big Data, præfabrikation, streaming-teknologi, virtual reality, industrialisering af byggeriet og 3D-print osv. til byggebranchen.

I løbet af konferencen vil der blive vist hovedtalere og succesrige iTWO case-studier, iTWO Award vil blive uddelt til enestående iTWO-brugere på baggrund af det årlige iTWO-studie på stedet udført af forskere fra Stanford University. Der vil blive arrangeret iTWO 5D Lab i praksis, paneldiskussioner, andre inspirerende programmer samt sociale netværksaktiviteter, så du kan få mulighed for at udveksle viden, opleve avanceret teknologi og udforske nye forretningsområder.


Highlights of iTWO World Conference 2015

RIB iTWO
 • Share the best iTWO practice experience over the last year
RIB iTWO
 • Experience the iTWO technology in hands-on lab session
RIB itwo
 • Network with global industry leaders
RIB iTWO
 • Celebrate achievement of outstanding iTWO users
 • Learn from the most successful real-world iTWO cases
RIB itwo
 • Explore the frontier construction
   
RIB iTWO
 • Enjoy the iTWO family
   
RIB iTWO
 • Sign Hong Kong Manifesto for joint vision
 
 

Tilmeld dig iTWO World

Tilmeld dig iTWO World gruppen på LinkedIn

Inspiration fra iTWO World 2014

Hvad er iTWO 5D Lab?

iTWO 5D Lab er vores nye laboratorium, hvor vores kunder kan benytte iTWO teknologi til at samarbejde omkring deres projekter, uanset om det er et 5D projekt med iTWO eller et IKT-projekt med brug for projektweb. Vi samler projektteamet og simulerer anvendelsen af vores løsninger med afsæt i kundens data. Vi samler alle de kompetencer, der er nødvendige for at skabe de bedste resultater for projekters parter og gennemtester den software-løsning, projektet skal anvende i high-tech omgivelser. I al beskedenhed mener vi, at vores løsninger, vores globale lab’s og vores kompetencer er revolutionerende for byggebranchen - og alle er velkommen.