”Liv i Lundtofte” er navnet på pilotprojektet i Lyngby-Taarbæk Kommune, som er iværksat for at opnå bedre udnyttelse af kommunale ejendomme. Kommunens vision er at udvikle Lundtofte Skole til et lokalt Lærings- og Kulturcenter, som skal huse selve skolen, de tilknyttede institutioner og lokale foreninger fra fritids- og kulturlivet. Samtidig laves der også en helhedsplan for byudvikling i hele Lundtofteområdet. Til dette bringes der flere af RIB’s Byggeweb-værktøjer i spil bl.a.:

Byggeweb giver mulighed for at alle IKT-processer gennemføres ensartet og på en let tilgængelig kommunikationsplatform, hvor parterne modtager og udveksler den nødvendige og rette digitale kommunikation. ”Vi er glade for, at Lyngby-Taarbæk Kommune har valgt RIB. Vi ser frem til samarbejdet og til at understøtte deres behov for digital kommunikation på projektet”, siger Daniel Martinez Jacobsen, District Manager hos RIB.

Bang & Beenfeldt har udarbejdet et byggeprogram for kommunen i samarbejde med Årstidernes Arkitekter. Byggeriet forventes at stå færdigt i 2020.

Foto: Ideoplæg fra Årstidernes Arkitekter