Regionshospitalet Randers står overfor en gennemgribende renovering og har netop indgået aftale med RIB vedr. Sterilcentralen. Frem mod 2032 vil hospitalets bygninger blive moderniseret og udbygget, så de lever op til aktuel standard og understøtter fremtidens patientbehandling.

Regionshospitalet Randers har en større udviklings- og investeringsplan til modernisering af hospitalets bygninger for ca. 745 mio. kr. Planen beskriver bl.a. hvordan flere af hospitalets faciliteter skal fornyes og bygninger skal udvides. Til dette anvendes der flere Byggeweb-værktøjer:


To faser

Udvikling af hospitalets faciliteter og bygninger er et langsigtet projekt. Derfor er moderniseringen opdelt i to faser, og den første fase bliver allerede effektueret i 2017 og løber frem mod 2024. Den gamle forhal og sterilcentralen bliver renoveret allerede i år. Sterilcentralen er en serviceafdeling, som vasker, tæller, pakker og steriliserer de instrumenter, der bliver brugt på Regionshospitalet Randers.

I fase 2 af moderniseringen, der løber fra 2026 og frem til 2032, vil hospitalet omdanne og udbygge de fysiske rammer, så de understøtter det effektive, sammenhængende patientforløb.

”Vi er glade for, at Regionshospitalet Randers har indgået aftale med RIB. Vi ser frem til samarbejdet og til at understøtte deres behov for digital kommunikation på projektet”, siger Jørgen Klinck, District Manager hos RIB.