RIB/Byggeweb er nomineret, som finalist til 2012 Red Herring Top 100 Europe Award, som er en prestigefyldt liste, der hvert år anerkender de mest lovende og innovative teknologi-virksomheder i Europa.

De nominerede virksomheder er udvalgt fra en pulje på hundredevis af virksomheder i Europa, som alle er blevet vurderet ud fra en lang række kvantitative og kvalitative kriterier som fx finansielle resultater, teknologisk innovation, ledelseskvalitet og strategieksekvering. 

"Vi er naturligvis stolte af at blive udvalgt af Red Herring. Det er en anerkendelse af vores forretning og vores teams evne til at være innovativ og tænke ud af boksen. Netop herigennem differentierer vi os fra et produkt, og skaber løsninger, der forenkler og effektiviserer vores kunders hverdag. Kort betyder det, at vi reducerer deres risiko, giver dem markedets bedste dokumentation og giver dem direkte omkostningsreduktion", udtaler CEO Mads Bording, RIB/Byggeweb. 

"Denne finaleplads er samtidig en anerkendelse af vores strategi og den deraf følgende udvikling og vækst, som RIB/Byggeweb gennemgår i øjeblikket. Vi har nået mange milepæle både i Norden og i resten af verden. Vores ambitioner slutter ikke her, da vi oplever, at vi kan skabe værdi for byggebranchens aktører uanset geografi og vi glæder os til at fortsætte rejsen", slutter CEO Mads Bording, RIB/Byggeweb. 

De endelige vindere kåres ved et arrangement i Amsterdam den 25. april 2012.