Per Aarsleff A/S og hollandske Ballast Nedam Infra B.V. har indgået kontrakt med havnemyndighederne i Port of St. Maarten på udførelsen af et nyt kajanlæg til en værdi af 350 millioner kroner.

St. Maarten er en caribisk ø, som har et stigende antal anløb af krydstogtsskibe. Med udvidelsen øger havnen sin kapacitet fra fire til seks skibe pr. dag og bliver i stand til at modtage nogle af verdens allerstørste krydstogtsskibe. 

Krydstogt jettyen var planlagt til at stå færdig til december 2008 og terminalområdet samt containerkajerne fire måneder senere til april 2009. Grundet omfattende skader på det ikke færdige anlæg under hurricane Omar, der ramte St. Maarten den 16. oktober 2008 er der givet tidsfristforlængelse for krydstogt jettyen, der nu påregnes afleveret i april 2009. Det øvrige anlæg vil fortsat være færdig i henhold til det oprindelige program. 

Aarsleff har tidligere arbejdet sammen med Ballast Nedam, blandt andet på Vestbroen over Storebælt og på udførelsen af marinearbejder i forbindelse med anlæg af Øresundsforbindelsen. Per Aarsleff har igennem mange år anvendt RIB/Byggeweb som styringsværktøj i deres mange spændende projekter, - også projektet i Caribien håndteres med fordel digitalt.