Vi er glade for at introducere en helt ny funktionalitet i Byggeweb Capture: Sikkerhedsrundering. Opret en rundering med netop de målepunkter, der giver mening for jeres virksomhed og projekt, eller du kan bruge vores færdige skabelon som udgangspunkt.

Konfigurér din sikkerhedsrundering på web interfacet, inden du går ud, og brug derefter mobiltelefon eller tablet til at registrere jeres observationer under runderingen. Når den er færdig, kan I nemt og hurtigt udskrive de i Arbejdsmiljølovgivningen krævede rapporter og skemaer. 100% digitalt - helt enkelt.

Inden for de næste måneder introducerer vi en række nye funktioner i Capture Sikkerhedsrundering, som kan understøtte individuelle behov i processen. Eksempelvis vil du kunne bruge det indbyggede workflow til kommunikation for at sikre udførelse af opgaver i relation til sikkerhedsrunderingen, og du vil kunne gennemføre enkelte dele af din sikkerhedsrundering.

Vi vil gerne vise vores nye produkt frem, så derfor kan du indtil udgangen af juli måned oprette sikkerhedsrunderinger på et projekt helt gratis.

Læs mere om Capture her.