Natten til fredag den 17. juni blev version 7.42 af Byggeweb released, som byder på flere nye funktionaliteter og forbedringer. 

 

Byggeweb Projekt

 Med Release 7.42 introducerer vi en helt ny rolle i Byggeweb Projekt: Koordinator af Fordelingsområdet.

Dermed sikres bedre håndtering af de kontraktuelle niveauer i byggeriet ved fordeling af tegninger.
Det kan således nu f.eks. overlades til en hovedentreprenør at viderefordele tegninger til dennes underentreprenører uden at få adgang til eventuelle oplysninger i Udgivelsesområdet, som ikke vedkommer hovedentreprenøren.


Byggeweb Capture

Genbrug af registreringer

Med Release 7.42 er det nu endnu nemmere at oprette nye registreringer i Byggeweb Capture!

Administrator kan nemlig for udvalgte bruger-genererede datafelter vælge at genbruge data fra registrering til registrering i Byggeweb Capture. Indholdet i datafeltet huskes på den enkelte bruger.

Det gør registrering af fejl og mangler langt hurtigere, fordi ikke alle data skal indtastes påny i hver registrering.
 

Lister fra skabelon - nu med brugere og roller

Det er også blevet muligt at oprette ny Capture liste baseret på en skabelon med tilknyttede brugere og roller. Brugere og roller følger således med fra skabelonen til den nye liste.

Dermed er det nemt og hurtigt at oprette lister, hvad enten det drejer sig om generelle virksomhedsspecifikke lister eller eller projektspecifikke lister.

 

Brugervenlighed

Arbejdsgangen ved opsætning af ny liste i Byggeweb Capture er blevet endnu mere brugervenlig.
Enhver nyoprettet Capture liste vil automatisk blive udstyret med hjælpetekster og illustrationer, der hjælper brugeren igennem processen fra start til slut.

 

Sikkerhedsrundering

Vi har også allerede foretaget diverse forbedringer i den nye Sikkerhedsrundering i Byggeweb Capture.
Blandt andet er billedopløsningen forbedret, og firmabrugere kan oprette projekt for Sikkerhedsrundering baseret på en firmaskabelon med specifikke målepunkter.


Vil du vide mere?

Den komplette release-dokumentation finder du i Byggeweb applikationen under Support fanen. Her kan du danne dig det fulde overblik over de mange nyheder i denne Release.

Skulle du have brug for hjælp, så besøg vores online Help Center hvor du finder masser af gode og informative artikler. Help Centeret opdateres kontinuerligt med nye informative artikler, så du altid har svaret på dine spørgsmål lige ved hånden.