Danske RIB A/S, der er del af RIB koncernen, verdens førende leverandør af 5D BIM Big Data teknologi til byggebranchen, har netop indgået en historisk stor aftale om brug af RIB’s produkter og services med et førende skandinavisk ejendomsudviklingsselskab.

Kunden er et af Skandinaviens største ejendomsudviklingsselskaber. Virksomheden har anvendt RIB’s digitale IKT værktøjer på sine projekter i flere år og udvider nu samarbejdet med RIB som grundlag for det daglige projekt- og byggearbejde. Målet er bedre processer og eksekvering, bedre byggeri og mere værdiskabelse igennem hele værdikæden.

“Jeg er virkeligt stolt af at se, hvordan vores nordiske team har formået at kombinere software og brainware i en løsning, hvor hele værdikæden vil kunne skabe endnu mere værdi hos vores kunde og dennes rådgivere, entreprenører og leverandører. Løsningen og erfaringsgrundlaget vil hjælpe kunden med at bygge bedre byggeri til færre penge, skabe mere værdi med færre fejl og mangler, og samtidig etablere et samarbejde mellem vores to virksomheder, hvor vores bedste kompetencer redefineres endnu mere” siger Mads Bording, CEO for RIB A/S.

”Dette er den tredje store aftale indgået i Norden, siden Byggeweb og RIB fusionerede. Regionen udviser stort momentum og villighed til at adoptere RIB’s teknologi og deltage i transformationen af byggebranchen fra en traditionel til en avanceret og industrialiseret branche”, udtaler Michael Sauer, CFO og hovedbestyrelsesmedlem i RIB koncernen.