RIB indgår fase-II-opgraderingsaftale med Technip, der er en førende virksomhed inden for energibranchen, om at understøtte fase II i implementeringen af iTWO i yderligere forretningsenheder i Canada og Norge. Technip har implementeret iTWO for at styrke sin tilbudsgivningsproces og projektstyring i den britiske sektor i Nordsøen.

Technip, der beskæftiger 38.500 medarbejdere og er aktiv i 48 lande, er én verdens førende virksomheder inden for projektstyring, projektering og byggeri for energibranchen. Koncernen tilbyder løsninger baserede på innovative teknologier på udfordringer rækkende fra olie- og gasudviklings på de største vanddybder til de største og mest omfattende infrastrukturer til lands og til havs. Technips aktier noteres på NYSE Euronext Paris og handles i USA på OTCQX-platformen. Virksomheden har høstet anerkendelse for sine præstationer i Dow Jones' bæredygtighedsindekser.

"Vi ser virkelig frem til at udvide vores relationer med Technip og få en ny samarbejdspartner inden for engineering/procurement/construction til olie- og gasbranchen," udtaler teknisk direktør i RIB America, Mickey A. Carr. "Technip har et stærkt engagement i bæredygtig udvikling og lean byggeri i overensstemmelse med RIB's principper, og Technip er i vores optik førende på det globale energimarked og en oplagt samarbejdspartner for RIB, når vi formulerer fremtidens projektudførelse."