RIB Gruppen har den 19. juni 2015 indgået en aftale med kinesiske Tagen Group om implementering af RIB’s iTWO   løsning. Tagen Group er en af de største bygge- og ejendomsvirksomheder børsen i Shenzhen.  

iTWO 5D BIM (Bygnings Informations Modellering) teknologi skal hjælpe Tagen Group med at udvikle sig til en topmoderne og effektiv byggevirksomhed vha. nytænkning, nye arbejdsmetoder og ny teknologi. Det er målet, at iTWO skal implementeres i hele virksomheden. 

Tagen Group har været noteret på børsen siden 1999. Virksomhedens hovedforretning omfatter anlægsarbejde samt ejendomsudvikling, –drift og -vedligehold. Gruppen består af flere forretningsenheder; Tagen Construction, der er en landsdækkende entreprenørvirksomhed inden for infrastruktur, Tagen Properties, der er en ledende ejendomsudvikler, samt Tagen Hotel Management og Tagen Property Management, der er professionelle udbydere af anlægsdrift og management services for kommercielle & boligejendomme.

Tagen Group’s vision er at bygge et levende og bæredygtigt bymiljø med en højere levestandard. iTWO blev valgt, fordi Tagen havde hørt om de fortræffelige resultater, der var opnået med løsningen i andre virksomheder. iTWO 5D’s lean management platform vil blive anvendt på Tagen’s 5D teknologiudviklingsprojekt, så de kan opbygge den nødvendige erfaring og viden til at implementere iTWO platformen i hele gruppen.

RIB’s øverste chef, Thomas Wolf, siger: ”Vi er stolte af at have en ny teknologipartner på et marked i så hurtig udvikling som det kinesiske. Vi vil hjælpe Tagen med at opbygge deres iTWO lean management platform for at støtte deres ambition om at levere grønne og intelligente projekter ved at spare energi, reducere spild og øge effektiviteten. Vi er stolte og glade for at kunne samarbejde med Tagen i opbygningen af et indbydende og bæredygtigt bymiljø med højere levestandard vha. ny teknologi.”