RIB koncernen har indgået en stor aftale om implementering af iTWO med CDCL, en førende entreprenørvirksomhed i Luxembourg. Denne aftale er nr. 21 ud af de 25 ”Fase II” aftaler, RIB planlægger at indgå i 2015.

CDCL opererer både i Luxembourg og udenlands og har afdelinger i Frankrig. Virksomheden er specialiseret inden for boligbyggeri, industribyggeri, industriteknik og infrastruktur til vejbyggeri. Derudover er CDCL involveret i ejendomssalg og -service. CDCL ser sig selv som en leder inden for innovation og kvalitet, hvilket bekræftes af virksomhedens VALIDEO certificering for bæredygtig udvikling, tildelt for dens nye energieffektive hovedkvarter. Yderligere vandt CDCL i 2013 kvalitetsprisen ”På vej til perfektion” i kategorien for større virksomheder ved den prisuddeling, der årligt foretages af MLQE (Luxembourgs Bevægelse for Kvalitet og Udmærkelse).

Beslutningen om at tage RIB’s iTWO end-to-end løsning i brug afspejler, hvorledes CDCL konsekvent arbejder med fremtidsorienterede processer. I begyndelsen vil den højeste prioritet være introduktionen af modelbaseret projektplanlægnings- og regnskabsprocesser med iTWO 5D. Målet er at øge værdiskabelsen i virksomheden yderligere og at løfte CDCL’s samarbejde med sine kunder til et højere niveau gennem virtuelle planlægnings- og projektledelsesprocesser.

Andre nøgleområder for implementeringen af iTWO bliver introduktionen af iTWO finance og optimeringen af indkøbs- og logistikprocesser baseret på 5D-modeller. I relation til kunder og fagentreprenører vil den nye forretningsløsning også hjælpe CDCL’s medarbejdere i deres daglige arbejde med moderne elektroniske og internetbaserede processer.

Dr Hans-Peter Sanio, udøvende bestyrelsesmedlem i RIB, siger: ”Vi er glade for at kunne fortsætte vores langvarige samarbejde og indgå et endnu mere strategisk partnerskab med CDCL. CDCL er endnu et lysende eksempel på anvendelsen af moderne iTWO 5D teknologi i innovative mellemstore virksomheder i Tyskland såvel som udenlands.”