RIB A/S har netop indgået en flerårig samarbejdsaftale med udviklings- og entreprenørvirksomheden KPC. Aftalen omfatter en række af RIB’s digitale værktøjer: Byggeweb Projekt, Byggeweb Udbud, Byggeweb Digital Aflevering og Byggeweb Capture.

KPC er en af Danmarks førende totalentreprenører og projektudviklere og en af de hurtigst voksende byggevirksomheder i Skandinavien. Virksomheden har med stor succes anvendt RIB’s projektstyringsværktøjer på deres projekter igennem mange år.

RIB’s Byggeweb løsninger danner nu grundlag for KPC’s daglige samarbejdsprocesser. Målet er bedre produktionsprocesser og eksekvering, bedre projekter og mere værdidannelse gennem hele byggeprocessen fra byggeprogram til aflevering.

”Digital styring af større og komplicerede byggeprojekter i et system, der er velkendt af vores samarbejdspartnere, er et af de afgørende parametre for at opnå en smidig byggeproces og dermed værdidannelse til glæde for alle involverede parter”, udtaler Bo Knudsen, administrerende direktør for KPC.

”Vi ser frem til et fortsat godt og konstruktivt samarbejde”, afslutter Bo Knudsen.  

”Nytænkning, ny teknologi og nye arbejdsmetoder er hurtigt ved at forandre byggebranchen i den nordiske region. Jeg er stolt af at se, hvordan RIB’s digitale teknologi og know-how transformerer værdikæden og bryder med de traditionelle, autonome arbejdsmetoder”, siger Mads Bording, CEO for RIB Europe International.