Kilde: www.vla.dk

                                                                                                           Kilde: www.vla.dk

De prestigefyldte ejendomspriser MIPIM Awards er netop blevet uddelt, og det blev GAPS – Nyt psykiatrisk sygehus i Slagelse - tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Karlsson Arkitekter, der løb med prisen i kategorien Best Healthcare Development. RIB ønsker stort tillykke og glæder sig over, at byggeriets parter har samarbejdet digitalt på Byggeweb-platformen.

 

RIB har leveret flere Byggeweb-værktøjer til GAPS

I en pressemeddelelse i dag skriver Vilhelm Lauritsen: ”Vi er naturligvis utroligt glade for at få den anerkendelse. Der er fortsat meget stort fokus på sundhedsbyggeri og helende arkitektur, hvor man i tiltagende grad fokuserer på patienterne frem for udelukkende på institutionen. Man ser med andre ord på sundhedsbyggeri ud fra en menneskelig skala, og det udmønter sig i nogle smukke og sanselige bygninger. Disse værdier er om noget manifesteret i GAPS, og det er en MIPIM Award i høj grad med til at understrege,” siger Thomas West Jensen, partner i Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

 

Tre danske byggeprojekter blandt de nominerede

MIPIM er verdens største ejendomsmesse, der hvert år samler branchens største aktører i Cannes og uddeler ejendomsbranchens ”Oscar” i form af MIPIM Awards. I år var tre danske byggeprojekter blandt de nominerede til awardshowet torsdag den 16. marts.

Best Healthcare Development
Nyt Psykiatrisk Hospital i Slagelse, tegnet af Vilhelm Lauritzen Architects og Karlsson Architects

Best Refurbished Building
P-hus Lüders i Nordhavn, tegnet af JAJA Architechts og Årstiderne Arkitekter

Best Futura Project
Christiansholm (Papirøen), tegnet af COBE og udviklet af Danica Ejendomme, Unionkul Ejendomme, Nordkranen samt By & Havn