IKT-leder uddannelsen afholdes næste gang i november - i både København og Aarhus

Den anerkendte IKT-leder uddannelse har uddannet mere end 600 IKT-ledere og har gjort dem i stand til at gå ud og tage ansvaret for IKT i deres virksomhed. Alle parter i byggeriet er oftest repræsenteret på uddannelsen - både bygherre, bygherrerådgivere, rådgivere og entreprenører - og det giver god sparring, erfaringsudveksling og ikke mindst en langt bedre forståelse for hinandens situation og dermed alletiders mulighed for at forbedre samarbejdet i branchen.

Pernille Petersen fra Henry Jensen A/S var med på vores uddannelse i september måned, og hun har udtalt: ”Rigtig god, meget relevant og spændende undervisning, hvor vi også blev opdateret med den nyeste viden i bekendtgørelserne og lovene omkring IKT”.

Sidste uddannelse i 2018 afholdes i november:

København den 5., 12. og 19. november
Aarhus den 6., 13. og 20. november

BLC har uddannet mere end 600 IKT-ledere! Evalueringer fra tidligere uddannede IKT-ledere viser, at hele 98% vil anbefale uddannelsen til andre.

IKT-leder uddannelsen™ er en kort, præcis uddannelse, der giver et overblik over hvad IKT-implementeringen i dansk byggeri omhandler, uden at gå unødigt i detaljer.
— Jens Molter, B. Nygaard Sørensen
Nu har vi certifikat på, at kunne varetage IKT-ledelsen på store og mindre projekter. Jeg kan helt sikkert anbefale IKT-leder uddannelsen™ fra BLC.
— Jonas Wildt Rosenkilde, LEAN Design