Den anerkendte IKT-leder uddannelse er blevet opdateret med det nyeste IKT-aftaleparadigme fra bips og de nyeste ydelsesbeskrivelser fra FRI og DANSKE ARK.

Det er ved at være sidste chance for at komme med på de sidste hold i 2016, så skynd dig at melde dig til i dag!

Hvis du også er interesseret i at øge værdien af dit CV og styrke jeres byggeprojekters fremdrift gennem digital kommunikation fra idé til færdigt byggeri, så afholdes årets sidste IKT-leder uddannelser i København & Aarhus til november:

København: d. 7., 14. og 21. november
Aarhus: d. 8., 15. og 22. november

Læs mere og tilmeld dig her

 

IKT-leder uddannelsen giver et dybdegående kendskab til IKT-bekendtgørelsen, Facility Management, jura og digitalisering, implementering- og arbejdet med IKT-aftaler i praksis.

Undervisningsteamet består af 7 af branchens dygtigste indenfor deres felt, hvilket kursist og IKT-Koordinator Christel Sten Hansen fra Sloth Møller finder givende:

"Underviserne var fagligt meget velfunderede og havde god føling med hvem de underviste. Jeg følte et stort engagement fra hver især, om at vi skulle have en god uddannelse vi kunne bruge i vores virksomhed fra dag 1. "

Med på uddannelserne var både bygherrer, rådgiver, arkitekter og entreprenører, hvilket blandt andet arkitekten Aviaaja Karlshøj Poulsen oplevede som en fordel: 

"Rigtigt godt forløb. Det ruster én til IKT-arbejdet på mange planer. Super sparringsmulighed og erfaringsudveksling med andre brancher og virksomheder."