Det er ikke kun i Danmark, at man kan se fornuften i at bruge RIB/Byggeweb som digital platform. I Trondheim, Norge, bygges St. Olavs Hospital - et 200.000 kvm. Byggeri med en samlet byggesum på 14 milliarder, som dermed bliver Norges største universitetshospital. Et byggeri i den størrelsesorden involverer et utal af parter. 

For at sikre optimal vidensdeling og effektiv kommunikation mellem parterne har man valgt at anvende udbuds- og projektweb-løsningen. Bygherre, Helsebygg Midt-Norge, anskaffede allerede i 2005 RIB/Byggewebs løsninger i samråd med NCC. Både pris og selve løsningen gjorde valget meget enkelt. 

Kvalitetschef i Helsebygg Midt-Norge, Karl Oscar Sandvik, fremhæver især 2 positive fordele ved løsningen; For det første har der ikke været tekniske problemer. For det andet så er tidsforbruget til håndteringen af færdige tegninger reduceret drastisk. Når distributionssystemet er sat op; "kan sekretæren bruge tiden til andre gøremål", udtaler han. 

Det er ikke kun bygherren, som er begejstret for RIB/Byggeweb. Arild Grønsdal fra total-entreprenør NCC bekræfter, at NCC årligt har sparet millioner af kroner siden løsningen blev taget i brug. Med RIB/Byggeweb har man nemlig fuld historik, klar distribution, og alle data er altid opdateret. "Det er derfor helt utænkeligt ikke at bruge RIB/Byggeweb på et projekt", afslutter han. Byggeriet af St. Olavs Hospital forventes at stå færdig i 2014.