Vinderne af det årlige Architizer A+ Awards for 2018 er netop blevet kåret og blandt vinderne befinder det bemærkelsesværdige og arkitektoniske Vestre Fjord park i Aalborg sig. 


Vestre Fjord Park - et rekreativt oplevelseslandskab

Vestre Fjord Park er én af de få projekter, der i 2018 fik æren af at modtage en af de præstigefyldte priser – nemlig prisen som juryvinder i kategorien ”Sport & Recreation – Recreational Center”. 

Vestre Fjord Park blev opført i 2017 af henholdsvis ADEPT og GHB landskabsarkitekter. Parken fremstår som et rekreativt oplevelseslandskab - en hybrid mellem bygning og naturligt landskab, som med et enkelt arkitektonisk greb bidrager til den fulde oplevelse af den unikke placering ved Limfjorden. Bygningen og aktivitetsparken har en klar identitet med en varieret landskabelig og materialemæssig karakter.

Kilde: architizer.com/projects/vestre-fjord-park/

 

Hvad er Architizer A+ Awards?

Architizer A+ Awards er det absolut største award program, som fokuserer på at promovere og hylde årets bedste arkitektur og produkter. Deres mission lyder på at værne om påskønnelsen af meningsfuld arkitektur verden over og mestre dets potentialet for en positiv indvirkning på hverdagslivet.

Men at være finalist eller måske endda vinder af en pris uddelt af Architizer A+ Awards, er større end som så. Disse finalister og vindere bliver nemlig anerkendt som nogle af årets mest indflydelsesrige visionære inden for arkitektur og deres bedste arbejde bliver vist til et globalt publikum på 400+ millioner. Derfor er dét, at vinde en sådan pris, en præsentation der påkalder sig ære og respekt. 

 

RIB ønsker Vestre Fjord Park tillykke med prisen

Vi hos RIB er stolte af at kunne kalde os samarbejdspartner på projektet Vestre Fjord Park, hvor Byggeweb Projekt, Byggeweb Udbud og Byggeweb Capture har været anvendt i processen. Byggewebs IKT-værktøjer understøtter processerne i byggeriet, og effektiviserer den digitaliserede byggeproces.

Stort tillykke til alle projektets parter med den flotte pris.