I går blev Danmarks første IPP-leder uddannelse afsluttet med flotte resultater. De sidste 3 dage har Danmarks nye IPP-ledere gennemgået en intensiv uddannelse i IPP-ledelse, og i går modtog de deres diplom. 

På uddannelsen var både bygherrer, bygherrerådgivere, rådgivere og entreprenører repræsenteret, og der var masser af sparring og erfaringsudveksling parterne imellem. 

IPP™ processen er udviklet gennem flere års hardcore arbejde med IKT og BIM. Processen tager afsæt i den mest effektive vej til målet og med inddragelse af alle projektets parter. Alle aktører bliver hørt og inddraget. Det er netop derfor, at IPP™ erfaringsmæssigt skaber en besparelse på op til 15% af byggesummen og reducerer konflikter og forsinkelser.

IPP-leder uddannelsen gør dig i stand til selv at køre et projekt iht. til IPP™ metoden. Du lærer at stille de rigtige krav og styre IPP™ processen fra start til slut. Du lærer også, hvorfor det er vigtigt at integrere viden fra alle projektets deltagere gennem øget samarbejde og transparens, samt at nedbringe den usikkerhed, der er ved den traditionelle projektproces. 

Det jeg tager med hjem herfra er den gode proces i, hvordan man kan være med til at påvirke et projekt til at få en langt bedre økonomi, en bedre overholdelse af tidsplanen, og et langt bedre samarbejde.
— Tanja Brusen, COWI

Næste uddannelse løber af stablen den 14.-16. november 2017 - book din plads allerede nu. 

Læs mere om uddannelsen