Vi lancerer Quick Search, Smart Tagging og en ny forbedret brugerflade i Byggeweb Projekt.

Fra torsdag den 16. maj 2019 vil de nye funktioner være klar til brug på alle Byggeweb projekter. Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig godt i gang. 


"Quick Search" og "Smart Tagging" af filer.

Med "Quick Search" og "Smart Tagging" kan du forenkle tilgangen til store datamængder, så de netop møder dine behov og understøtter dine processer, samtidig med at du sparer tid og skaber mere værdi i byggeriet. Idéen kommer fra vores kunders ønske om projekter skabt i dialog, og en moderne måde at arbejde med filstrukturer på tværs af faggrupper, så netop dine vigtigste data og filer kun er ét klik væk.

 
 

Introduktion til den nye brugerflade i
Byggeweb Projekt

 

 
Quick Search_Søgefunktion_ikon-01.png

Nu kan du lave fritekstsøgning på tværs af meta-data, filer og mapper. Du kan filtrere på alle typer metadata og gemme filteret til senere brug. Du kan også tilføje tags til dine filer og mapper.  

 
Quick Search_Højremenu_ikon-01.png

Vi har suppleret de kendte små ikoner fra top-menuen med en højre-klikmenu, og du kan derfor nu nemt og hurtigt højre-klikke på én eller flere filer i stedet for at bruge topmenuen

 
Quick Search_Sidemenu_ikon2-01.png

De kendte funktioner fra bund-menuen findes nu i højre side og indeholder preview, åben fil, viewer, alle metadata mv. Det betyder, at du har alle funktioner samlet og dermed et bedre overblik.

 

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Ring på 35 245 250 (tryk 2) eller skriv en
e-mail til support@rib-software.dk