Den ny release på Byggeweb applikationerne indeholder en række forbedringer på både Byggeweb Projekt, Byggeweb Capture og Byggeweb Udbud.

De vigtigste nyheder er beskrevet nedenfor - hvis du har lyst til at se den fulde liste, kan den tilgås på Byggeweb applikationen under Support fanen.

Du kan også se en kort video om releasen:

 

Her er listen over de største nyheder:

 
  • Det er nu muligt at se, hvor mange filer der ligger i mapperne i udgivelsesområdet. Dette har tidligere kun været muligt i arbejdsområdet.
  • Tidligere versioner af filer kan nu ses i fordelingsområdet. Denne feature har været meget efterspurgt hos entreprenører (brugere med adgang til fordelingsområdet).
  • Når en koordinator af fordelingsområdet har filer liggende i sin koordinatorliste, har han mulighed for at videredistribuere disse til andre fordelingslister. Det er nu muligt at se, hvilke filer der er blevet viderefordelt.

 

 
  • Et felt af typen liste (f.eks. "Etage" eller "Mangeltype") kan ofte indeholde rigtigt mange emner/poster. Når man skal vælge et emne i i en lang liste, kan det virke lidt uoverskueligt, hvis man er nødt til at scrolle igennnem listen. V i har derfor indført en ny søgefunktion direkte i felttypen "liste", hvorved du hurtigt kan finde det rette emne frem. Hurtigt og brugervenligt!
  • Skulle det ske, at en registrering fejlagtigt sendes til den forkerte entreprise til udførelse, er det nu muligt for den modtagende entreprenør at afvise registreringen , så den sendes tilbage til f.eks. rådgiveren (niveau 1). Sidstnævnte kan nu vælge den korrekte entreprise og sende registreringen afsted igen. Det sparer en arbejdsgang.

 

 
  • Visning af spørgsmål og svar i Q&A modulet i Byggeweb Udbud har fået et facelift. Den nye visning muliggør blandt andet sortering af kolonnerne (Besvaret/Ikke besvaret, Dato, Kategori)

Andre relevante artikler: