Hvilken IKT-løsning anbefaler I til bygherre?

Du kan læse og downloade RIB's markedsundersøgelse her

Du kan læse og downloade RIB's markedsundersøgelse her

 

Tre ud af fire i byggebranchen mener at brugen af IKT-værktøjer fremmer kommunikation, formidling og vidensdeling, dokumentation og erfaringsopsamling (RIB's markedsundersøgelse dec. 2016)

IKT er kommet for at blive og anvendes på flere og flere projekter - også de mindre.

Nogle kommuner, for eksempel, vælger at følge IKT-bekendtgørelsens regler på projekter med byggessummer helt ned til 500.000 kr. Også private bygherrer vælger at anvende IKT-værktøjer på flere og flere projekter.

Hvorfor?

Fordi både offentlige og private bygherrer ser, at de får udbytte af det digitale byggeri.

Bedre kommunikation, færre fejl og fuld dokumentation - det er blandt de fordele, der nævnes.

 

Klik og se hvorfor du skal vælge RIB

Klik og se hvorfor du skal vælge RIB

 

Hvad forventer I af jeres IKT-leverandør?

Hvilke kriterier lægger I til grund for jeres valg, når I skal vælge eller anbefale IKT-leverandør?

  • Er det vigtigt, at I kan få løsninger til alle byggeriets faser fra den samme leverandør, så alting foregår på den samme platform?
  • Er det vigtigt, at jeres organisation og de andre projektparter kan få hjælp til opsætning, administration og brug?
  • Sætter I pris på det, hvis jeres leverandør også kan hjælpe jer med f.eks. kvalitetssikring af modeller, IKT projektledelse og udbudsgranskning?
  • Er det vigtigt, at det er en solid leverandør med gennemprøvede applikationer og gode referencer?

 

Hvorfor vælge RIB?

RIB's Byggeweb løsninger er udviklet af fagfolk og understøtter hele byggeprocessen fra idé til aflevering. Derudover understøtter vores facility management løsning iTWOfm både drift og arealforvaltning.

Alle vores løsninger er udviklet specielt til de processer, de skal understøtte, og vores dygtige rådgivere og supportere hjælper med gode råd og vejledning, så I får det optimale ud af jeres digitale byggeprojekter.

Men vi tilbyder mere end software - vi er faktisk klar til at dække jeres behov på tværs af både processer og værktøjer:

 

Reducér de UFOrudsete omkostninger

Få kvalitetssikret jeres projekter, tidsstyring og IKT projektledelse - med hjælp fra vores udvidede konsulentteam kan bygherren spare op til 15% af byggesummen.

 

Få styr på de digitale processer

I IKT Lab hjælper vi projektets parter med at få overblik over projektets processer og metoder, så I får et langt mere effektivt og succesrigt projektforløb. Ingen misforståelser, intet dobbeltarbejde - effektivt fra start til slut.

 

Løsninger til hele byggeprocessen
 

Vi tilbyder det komplette sortiment af software løsninger, så jeres behov er dækket fra først til slut.

 
Få en kort introduktion til Byggeweb
Det hele er samlet ét sted, og vi kan styre alle opgaver direkte fra værktøjet. Der er ingen diskussioner om, hvem der har gjort hvad, for det hele ligger dokumenteret i systemet.
— Jakob Bisgaard, Aarhus Letbane
 

Behov for kompetenceudvikling?

RIB er del af Byggeriets Ledelsescenter, der bl.a. udbyder IKT-leder uddannelsen og den helt nye IPP-leder uddannelse, der klæder bygherrer, bygherrerådgivere m.fl. på til helt nye digitale samarbejdsformer i byggeriet. Bliv del af byggeriets fremtid og tilmeld dig i dag!

    JA TAK

 

Jeg vil gerne vide mere!

Udvalgte Byggeweb projekter