Er du en pragmatisk frontend udvikler med et godt øje for brugervenligt design og UX? Eller måske en dygtig designer med et brændende ønske om at komme dybere ind i frontend implementering?

Lyder det interessant at få en særdeles central rolle i forhold til designforslag, guidelines, mock-ups og frontend implementering til hele produktporteføljen for Danmarks førende software til byggeriet? Vores værktøjer anvendes af bl.a. Novo, Lego og Carlsberg Byen og på projekter som Odense Letbane samt Royal Arena og 100-vis af andre projekter.

RIB Software er en global IT virksomhed med mere end 1.000 ansatte, der leverer software til byggeriet. Der er 43 ansatte i den danske del af Byggeweb, som hører til i hyggelige lokaler centralt på Nørrebro. Du vil blive en del af et dedikeret og professionelt udviklingsteam på – for nuværende - 7 personer i København og 5 udviklere i Ukraine.

 

Opgaverne og ansvarsområder

Som teamets design specialist bliver du en central skikkelse i udviklingsafdelingens stræben efter at levere de gode, generiske løsninger til kunderne. Indledningsvist er der tale om sparring, designforslag og implementering af frontend for nye produkter i et team af udviklere, hvor du bidrager med design guidelines, komponenter, idéer og mock-ups i samspil med Business Analyst/Product Lead. På sigt bidrager du formentlig væsentligt til frontend implementering og design for hele produktporteføljen. Sekundært vil der også være UI-test og kvalitetssikring.

 

Vores forventninger

·       Du evner at bringe dit teoretiske fundament i spil på en konstruktiv og pragmatisk måde i forhold til teamet.

·       Du er konstruktiv og løsningsorienteret, da du ved, der skal leveres resultater.

·       Du har en god forståelse for software og processer, og evner at se løsninger i iterationer.

·       Du har flair for design af processer og æstetik, og kan overskue selv omfattende løsninger i et designperspektiv.

·       Du er idérig og god til at strukturere guidelines, og sikre nem og overskuelig anvendelse heraf.

·       Du er primært teamspiller og begår dig i en SCRUM kontekst.

·       Din erfaring med UI/UX for webbaserede applikationer sætter dig i stand til at specificere den bedst mulige løsning hurtigt.
 

Du har gerne en teoretisk ballast, men det er i højere grad din indstilling og tilgang til opgaven, der er afgørende. Du har formentlig 3-7 års erfaring i tilsvarende rolle.

 

Faglige kvalifikationer

·       Erfaring med web og mobil UI/UX

·       Erfaring med HTML5, CSS3 og Javascript. Gerne erfaring med eller mod på at lære at anvende et framework som Angular (2/4). 

·       Rutineret bruger af software til grafisk design og software til mock-ups som f.eks. InVision

·       Gode dansk og engelskkundskaber

 

Vi tilbyder

·       Store påvirkningsmuligheder på nye produkter

·       Uformelt miljø

·       Ordnede ansættelsesforhold, hvor work-/life-balance prioriteres højt

·       Central beliggenhed 10 minutters gang fra Nørreport St.

·       Frokost ordning

·       8% firmabetalt pension

·       5 ugers ferie og 5 feriefridage

  

Om virksomheden

RIB Software er en global IT virksomhed med mere end 1.000 ansatte. Vi leverer software til byggeriet. RIB A/S i Danmark udvikler og drifter markedets bredeste palette af SaaS IKT-værktøjer herunder projektweb, udbudsplatform og proces-optimeringsværktøjer under navnet Byggeweb med mere end 260.000 brugere fordelt over 7.500 virksomheder. Vi er en dynamisk virksomhed i vækst, der har kunden i centrum og leverer målbare resultater og forbedret kommunikation til gavn for alle i det professionelle byggeri. Byggeweb A/S blev stiftet i 1997 og blev i 2014 købt af RIB AG med hovedkontor i Stuttgart. 

 

Interesseret?

Send dit CV hurtigst muligt til hr@rib-software.dk mærket ”UI/UX specialist”. Ansøgning er ikke nødvendig, men du er velkommen til at sende en sådan. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Product Manager og development lead, Stefan Bruhn, på hr@rib-software.dk.

 

Vi glæder os til at hilse på dig