Uddannelse til byggeriets parter

Under titlen Byggeriets Ledelsescenter (BLC) har RIB i samarbejde med K-Jacobsen A/S udarbejdet et fuldt undervisningsprogram inden for IKT. BLC arbejder for øget produktivitet og konkurrenceevne i dansk byggeri.

BLC udbyder uddannelser til byggeriets parter, både den bredt anerkendte IKT-leder uddannelse™ samt de nye lederuddannelser IPP-leder uddannelsen™ og Lederskab & digitalisering™. De enkelte undervisere er førende fagfolk, eksperter og anerkendte undervisere fra videregående uddannelser og erhvervslivet, der arbejder målrettet på at tilføre teoretisk viden en praktisk betydning med fokus på byggeriet.


IPP-leder uddannelsen

Lær hvordan du leder projekter efter IPD/IPP principperne og få styr på den digitale projekteksekvering

Få værdi ud af BIM og IKT på dine byggeprojekter med helt nye samarbejdsprocesser, baseret på den internationale IPD (Integrated Project Delivery) standard.

Sammen med konsulentvirksomheden Optimise har Byggeriets Ledelsescenter udformet den helt nye IPP-leder uddannelse™, hvor deltagerne får alle de nødvendige skabeloner og metoder med sig hjem.

Uddannelsen er både egnet som et praktisk BIM management supplement til IKT-leder uddannelsen™, og som en selvstændig uddannelse i digital projekteksekvering med IPD.


IKT-leder uddannelsen

IKT-leder uddannelsen™ er en diplomuddannelse, hvor byggeriets nuværende som kommende ledere bliver undervist inden for forskellige IKT-fagområder med fokus på skabelse af forretningsmæssig værdi på byggesager. 

Dette er Danmarks absolut mest anerkendte og søgte IKT-uddannelse med over 500 uddannede IKT-ledere til dato.


Uddannelsen i Lederskab & digitalisering

Få udviklet dine lederskabskompetencer knyttet til digitalisering i byggeriet gennem en række konkrete værktøjer, som du kan anvende direkte i dit virke. Med udgangspunkt i egne erfaringer med IT-anvendelse, ledelse og forandring, bliver du klædt på til at blive en bedre navigatør i byggeriets digitale transformation. 


Egenlæring

Vi har udarbejdet en række manualer, som trin-for-trin guider dig i brugen af Byggeweb.

I vores Help Center finder du artikler, beskrivelser og guides til alle vores applikationer. Help Centeret bliver løbende opdateret med nye artikler og information om de seneste opdateringer i Byggeweb.   

I Byggeweb Projekt har vi desuden en række korte tutorials, som hjælper dig godt i gang med at bruge værktøjet, både som administrator og bruger.