Uddannelse og kurser til byggeriets parter

Under titlen Byggeriets Ledelsescenter (BLC) har RIB i samarbejde med K-Jacobsen A/S udarbejdet et fuldt undervisningsprogram inden for IKT. Byggeriets Ledelsescenter arbejder for øget produktivitet og konkurrenceevne i dansk byggeri.

BLC udbyder uddannelse og kurser til byggeriets parter, både den bredt anerkendte IKT-leder uddannelse og en række praksisorienterede endagskurser. De enkelte undervisere er førende fagfolk, eksperter og anerkendte undervisere fra videregående uddannelser og erhvervslivet, der arbejder målrettet på at tilføre teoretisk viden en praktisk betydning med fokus på byggeriet.


IKT-leder uddannelse

IKT-leder uddannelsen er en diplomuddannelse, hvor byggeriets nuværende som kommende ledere bliver undervist inden for forskellige IKT-fagområder med fokus på skabelse af forretningsmæssig værdi på byggesager. 

Dette er Danmarks absolut mest anerkendte og søgte IKT-uddannelse med over 400 uddannede IKT-ledere til dato.


Endagskurser

Alle kurser omhandler en række specifikke emner inden for brugen og ledelse af IKT. 


Egenlæring

Vi har udarbejdet en række manualer, som trin-for-trin guider dig i brugen af Byggeweb.

I vores Help Center finder du artikler, beskrivelser og guides til alle vores applikationer. Help Centeret bliver løbende opdateret med nye artikler og information om de seneste opdateringer i Byggeweb.   

I Byggeweb Projekt har vi desuden en række korte tutorials, som hjælper dig godt i gang med at bruge værktøjet, både som administrator og bruger.